WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

  • BETROUWBAARHEID
  • CONTINUÏTEIT
  • FLEXIBILITEIT
  • HOGE KWALITEIT
  • PRODUCTKENNIS
  • PRODUCTONTWIKKELING

Als klant heeft u recht op betrouwbaarheid. Vanuit onze historie komt betrouwbaarheid op de eerste plaats. Als KPN Risicom OmniCard B.V. hadden wij reeds een naam hoog te houden. Of het nu ging om de bescherming van postkantoren, bank en overheidsgebouwen, of de bedrijfszekerheid van de nationale communicatie infrastructuur. Betrouwbaarheid is verweven met onze cultuur. Dat betekent voor u een veilig beheer van gegevens, duidelijke afspraken, en een goede begeleiding en service. OmniCard is daarom geen prijs vechter. Een langetermijnvisie met een gezond bedrijfsresultaat betekent dat continuïteit naar u is gewaarborgd. Deze verplichting gaan wij aan met u en met ons zelf.

Flexibiliteit is belangrijk in een markt die altijd in beweging is. Dankzij haar onafhankelijke positie is OmniCard geheel vrij in de keuze van producten en diensten. Diezelfde positie geldt ook voor mogelijke partners en leveranciers. Hierdoor kan OmniCard een hoge mate van flexibiliteit toepassen. Met die restrictie, dat onze hoge kwaliteitseisen gewaarborgd blijven. Beheerste flexibiliteit is datgene waar het om draait. We bieden oplossingen waar we zelf volledig achter staan.

Productkennis vanaf de oorsprong van de kaart. Als initiatiefnemers bij KPN tijdens de ontwikkelingsfase van de chip kaart hebben wij een ruime kennis en een jarenlange ervaring opgedaan. Deze deskundigheid is in de loop der jaren steeds verder uitgebouwd door voorop te lopen in de nieuwste ontwikkelingen.

Een prominente positie voor Research & Development; productontwikkeling in eigen beheer. Rijpe technologie vertalen wij snel in oplossingen. In nauw overleg met onze klanten leidt dit tot “custom made” producten van uitzonderlijke kwaliteit zoals het bewezen OMNICMS.

Een op maat gesneden oplossing voor alle problemen, met uw toekomstige wensen in het achterhoofd.

Rate this post

Print Friendly