Nic. Oud Direct Mail B.V. is sinds haar oprichting te Alkmaar in 1978 uitgegroeid tot een leidinggevend bedrijf en een flexibele en gemotiveerde partner als het gaat om sealen, verpakken, Webwinkels, portobemiddeling en logistieke oplossingen. Het vinden van custom-made toepassingen, met gebruik van de nieuwste technologieën en uitgevoerd door professionele medewerkers, staat centraal.
Alle – vaak complexe – opdrachten worden uitgevoerd met oog voor detail en met de inzet van de allermodernste middelen. Door onze efficiënte aanpak stellen wij u in staat om uw magazine, reisbrochure of mailing te laten slagen en de ontvanger te verrassen met uw boodschap.

Sinds 2003 gehuisvest in een nieuw, modern pand in Heerhugowaard met 18.000 m2 opslag- en productieruimte voorzien van de nieuwste sealstraten en verpakkings-, inkjet-, en couverteermachines. Met een beveiligde opslagruimte van 2.000 m2, een grote automatiserings en printafdeling kunnen wij alles op het gebied van verzenden en mailen snel en adequaat afhandelen.

Samen met u zoeken we naar passende oplossingen. Daarbij is het belangrijk dat beide partijen prettig samenwerken. Graag geven wij u vrijblijvend advies over de logistieke oplossingen voor uw situatie.

Oplage is voor ons geen probleem, natuurlijk verzorgen wij miljoenen-oplagen van grote klanten, maar ook uw regionale mailing van enkele tientallen stuks kan door ons prima verwerkt worden. Elke klant en elke opdracht heeft onze toegewijde aandacht.

Voor Touroperators is Nic. Oud Direct Mail B.V. hét distributiecentrum voor de verzending van reisgidsen naar de reisbureaus.
Voor de Direct Sellers kunnen wij alles verzorgen; voice response systeem, couponverwerking, bestandbeheer, etc. Door Flexibiliteit, Capaciteit, Kwaliteit, Efficiëntie en Diversiteit is Nic. Oud Direct Mail B.V. nu uitgegroeid tot een Direct Mail specialist. Ons machinepark heeft een capaciteit van meer dan 1 miljoen in folie verpakte drukwerken per dag.

Werkgebied/Bezigheden:
Mailing sealen en verzenden
Reisbranche
Databasebeheer
Webwinkels
Portobesparen

Rate this post

Print Friendly