Allround in grafische afwerking

Moeskops grafisch afwerkingsbedrijf gevestigd in het Brabantse Bladel produceert presentatiemiddelen, opbergsystemen en special products. Wij zijn gespecialiseerd in stalenboeken, ringbanden, displaymateriaal, presentatiekoffers en boekomslagen. Maar u kunt bij ons ook terecht voor special products. Moeskops maakt van uw idee een tastbaar product. Denk bijvoorbeeld aan opbergdoosjes, menukaarten, verzamelkaften voor munten en speciale verpakkingen. In plakken zijn we buitengewoon sterk. Of het nu gaat om spiegelplakken, omplakken of cacheren. Voeg daarbij onze talrijke afwerkmogelijkheden op geplakte producten en u bent bij ons aan het juiste adres. Niets is onmogelijk. U staat versteld van wat Moeskops met drukwerk, lijm en karton kan maken!

Sinds de oprichting in 1976 hebben wij een internationale klantenkring opgebouwd. Wij voeren opdrachten uit voor drukkerijen, reclamebureaus, uitgeverijen, stalenfabrikanten en boekbinderijen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ondersteunen met deskundig advies over de productiemogelijkheden. Wanneer u Moeskops al in het ontwerpstadium bij het project betrekt, kunt u het ontwerp afstemmen op de diverse productiemogelijkheden die we in huis hebben. Soms kan een kleine aanpassing in het ontwerp u vele extra kosten besparen. Ook compleet voorbereide ontwerpen nemen wij in productie. Uw wens, uw idee kan altijd worden uitgevoerd. Of het nu gaat om enkelstuks, tientallen, honderdtallen of duizenden exemplaren. Vinden we machinaal geen oplossing dan voeren ervaren mensenhanden uw opdracht uit.

Doelgroepen:
Boekbinders
Drukkerijen
Reclamebureaus
Uitgeverijen
Staalboek fabrikanten

Rate this post

Print Friendly