Papiergroothandel ModoVanGelder is gevestigd in Amsterdam. Er werken 114 gemotiveerde mensen, die zich allen direct of indirect bezighouden met de fijndistributie van papier en verpakkingsmaterialen.

Ons gezamenlijke doel is: Toegevoegde waarde creëren voor onze afnemers.
Waarde toevoegen doen we middels een marktgerichte flexibele organisatie, die zich kenmerkt door een hoog kennis- en logistiek niveau waarbij efficiencyverhoging leidt tot kostenbesparing bij onze relaties.

Onze dienstverlening vindt plaats vanuit de marktgerichte Business Units Grafisch & Specials, Office en Export & Industrie. Specifieke markt- en productkennis is hier geconcentreerd.
Binnen ModoVanGelder wordt veel aandacht besteed aan opleiding en training van medewerkers.
De distributie vindt plaats vanuit een goed geoutilleerd magazijn te Amsterdam. 19000 palletplaatsen, een state of the art computer systeem en een vloot van 8 vrachtauto’s zorgen voor een uitstekende afhandeling van de goederenstroom.

Assortiment
Het assortiment van ModoVanGelder bestaat uit een brede en consequent vernieuwende range papiersoorten en verpakkingsmaterialen. De flexibele marktgerichte organisatie maakt het mogelijk om tijdig in te spelen op nieuwe behoefte in de markt met productinnovaties en logistieke serviceconcepten.

Rate this post

Print Friendly