McNess is een dienstverlener inzake Marketing, Internet en Media en ondersteunt bedrijven op zeer efficiënte wijze bij de promotie, DM, verkoop, fulfilment en distributie van hun producten. De reeks diensten, die McNess aanbiedt is ongekend rijk en levert aan onze klanten alle gewenste functies, en zulks op een soepele, integere manier en in een vriendelijke en professionele stijl. Als full service organisatie biedt McNess een waaier aan diensten zoals Consultancy, Database Management, I.C.T., Response Handling, Telemarketing, Lettershop, Print Services, Warehousing en Accountancy & Financial Handling.

McNess is sinds 1992 gevestigd in Nederland en sinds 1996 in België, beide op strategische plaatsen. We investeren in de meest moderne technologie en apparatuur, alsook in bekwaam personeel, waardoor we het door u gewenste kwaliteitsniveau kunnen leveren. We volgen de ontwikkelingen van de technologie en nieuwe diensten op de voet, en we denken dat de traditionele Direct Marketing technieken in de nabije toekomst steeds meer Internet en Customer On-line Trading zullen meebrengen. McNess kan u zowel helpen met de marketing-ondersteuning van consumenten-acties alsook van business-to-business projecten.

Mede dankzij onze nauwe samenwerking met onze klanten bereikt ons werk een zeer hoge graad van professionalisme en technologie.

Rate this post

Print Friendly