Nummer één
Matadex wil op de Europese markt de nummer één leverancier worden van management software voor project- en dossiergestuurde organisaties.

Doelgerichte aanpak
Onze visie op softwareontwikkeling is gebaseerd op de peilers vertrouwelijkheid, praktische toepasbaarheid en gebruiksgemak. Dat betekent dat informatie binnen de organisatie blijft en dat wij werken op een ‘need to have / need to know’-basis. Wij geloven dat organisaties alleen met gebruikersgerichte ICT-oplossingen in staat zijn om een verandering mogelijk te maken die de efficiëntie en doeltreffendheid kan verbeteren. Om zeker te weten dat onze oplossingen niet alleen worden gebruikt, maar ook werken, ontwikkelen wij onze software altijd in nauwe samenwerking met de eindgebruikers. Per slot van rekening kan het afgesproken resultaat slechts worden bereikt als de bedrijfsdoelstellingen en -processen goed zijn gedefinieerd en – indien nodig – worden herzien tijdens het implementatieproces. Zo voorkomen we dat onnodige, te complexe of te dure onderdelen worden ontwikkeld die een effectieve oplossing in de weg staan.

“Tell me and I will forget
Show me and I may remember
Involve me and I will understand”
Confusius

Matadex, uw partner in bedrijfsprocesautomatisering

U wilt uw bedrijfsprocessen automatiseren? Dan is Matadex uw partner! Wij ontwikkelen de standaardproductlijn XIPHERS. Deze unieke, modulair opgebouwde oplossing voor projectmanagement en dossierbeheer is gericht op de integratie van projecten, relatiebeheer, groepsprocessen en managementinformatie. Met XIPHERS richt Matadex zich op de professionele dienstverlening en grootzakelijke omgevingen, waaronder:

•    Creatie
o    Ontwerpbureaus
o    Reclamebureaus
o    Marketingadviesbureaus
o    Communicatieadviesbureaus
•    Architecten- en ingenieursbureaus
•    Advocatuur
•    Consultancy
•    Project Management Offices
•    Corporate Stafafdelingen (IT, fiscaal, juridisch,       accounting, treasury)

Rate this post

Print Friendly