Bij manroland Benelux geven we advies, en verkopen en leveren we technische diensten aan de grafische industrie in België, Nederland en Luxemburg. De machines, verbruiksgoederen en ondersteuning die we aanbieden, bestrijken de grafische domeinen prepress, vellen- of rotatiedruk, afwerking, binderij en verzending.

manroland Benelux is gestructureerd in competence centers. Zij zijn de reële schakel tussen de fabrikanten en de markt. De firma heeft een hechte relatie uitgebouwd met zijn leveranciers waaronder Fuji, Wohlenberg en Baumann. Zodoende hebben de experts van manroland Benelux toegang tot een netwerk van specifieke vakkennis die gebruikt wordt om open, intelligente en evolutieve oplossingen aan te bieden.

manroland Benelux is een filiaal van de groep manroland AG. manroland AG met zijn verschillende vestigingen in Offenbach, Augsburg en Plauen is de wereldleider op gebied van rotatiepersen en de tweede grootste persenfabrikant. Wereldwijd wordt 1 krant op 3 gedrukt op een pers van manroland.

manroland is leverancier van rotatiepersen, vellenpersen en digitale druksystemen die ingezet worden in editoriale, commerciële of verpakkingsdrukkerijen
Voor meer informatie over de groep manroland bezoek de site: www.manroland.com

Producten en diensten:
manroland Benelux stelt u machines, verbruiksgoederen en technische assistentie voor die het volledig gamma van de prepress, het drukken op vellenpersen of op rotaties, de afwerking, de binderij en de verzending omvatten.
Op het gebied van prepress en pressroom, stelt manroland Benelux u, naast de machines, ook een volledig gamma verbruiksgoederen en randapparatuur voor. Deze aanpak garandeert niet enkel een evenwicht en efficiëntie in de productieomgeving, maar verhoogt vooral de productiviteit van uw machines.

Rate this post

Print Friendly