G. Hulshoff & Zoon B.V. stond van oudsher bekend als de verhuizer van inboedels van particulieren. Steeds vaker werden dat inventarissen van bedrijven en instellingen. Zo ontwikkelden wij ons vanaf 1935 tot specialist in bedrijfsverhuizingen.

Inmiddels is Hulshoff uitgegroeid tot een succesvolle groep ondernemingen. We blijven trouw aan onze specialiteit: bedrijfsverhuizingen. Maar tegelijkertijd gaan we volop mee met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. En met de veranderende wensen van de klant.

Zo kunt u bij ons ook terecht voor opslag van inventaris en andere goederen. Of het bewaren dan wel digitaliseren van archieven. Wij kunnen zelfs het volledige facility management op ons nemen voor kleine en middelgrote bedrijven.

Door onze bijzondere, individuele aanpak behoren we als verhuisbedrijf tot de top-drie van Nederland. Daarom blijven we zelfstandig opereren en verbinden we ons niet aan een groep van verhuizers. Want alleen zo kunnen we onze klanten kwaliteit blijven bieden. En komt uw verhuizing niet op ‘de grote hoop’ terecht.

Rate this post

Print Friendly