Howgraphic is een toonaangevende leverancier van producten en diensten voor bedrijven in de Grafimedia branche. Centraal gevestigd in Amersfoort, direct aan de A1, vindt u ons uiterst modern geoutilleerd bedrijfsonderkomen. Naast onze kantoren en magazijn beschikken wij hier over een compleet ingerichte instructie- en demonstratieruimte die zoveel mogelijk is aangepast aan de huidige grafische bedrijfssituatie.

Wat leveren wij ?
Howgraphic levert een compleet pakket aan machines, materialen en diensten voor de Grafimedia industrie. Naast het leveren van producten voor het conventionele productieproces hebben wij ons vooral gespecialiseerd in gedigitaliseerde prepress en in Computer-to-Plate. Als officieel dealer en leverancier van gevestigde merken zoals Agfa, Screen, Van Son, Dell, Stock, Werner Sack, DI-Plot en HP leveren wij complete productieoplossingen: van scanner tot CTP-installatie, van eenvoudige RIP tot compleet workflow systeem, van belichtingsraam tot ontwikkelmachine maar ook van offsetplaten tot inkt. Met dit brede productenpakket zijn wij in staat om volledig in de behoefte van onze afnemers te voorzien. In onze showroom kunnen wij praktijkgerichte demonstraties verzorgen voor meerdere personen of groepen.

Persoonlijk contact
Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op hun vakgebied dankzij permanente bijscholing en training. Hierdoor bent u als afnemer te allen tijde verzekerd van deskundig advies. Of het nu gaat om conventionele-, digitale-, of applicatie toepassingen, administratieve aangelegenheden of logistieke vraagstukken, al onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten.

Evaluatie
Om de aan onze organisatie en onszelf opgelegde kwaliteitseisen continue aan de praktijk te toetsen, voeren wij regelmatig of periodiek evaluatiegesprekken met onze klanten. Hierdoor zijn wij in staat om adequaat op veranderingen en wensen van de klanten in te springen.

Rate this post

Print Friendly