Sedert de oprichting in 1922 concentreert Hunkeler zich op de ontwikkeling en productie van machines en systemen voor de papierindustrie. De specialisering richt zich op drie deelgebieden namelijk Digitaal, Web finishing en productie.

Digitaal omvat oplossingen met betrekking tot voor en nabewerking voor digitale productlijnen in rekencentra en lettershops, Print on demand alsmede in de mailing en gepersonaliseerde formulierenindustrie.

Bij Web Finishing scheppen vooruitstrevende modulaire concepten de basis voor flexibele en economische verantwoorde productie van moderne, multifunctionele communicatie en reclamemiddelen.

Met Productie bied Hunkeler de industrie en nijverheid haar kennis en ervaring aan, alsmede hulpmiddelen voor de productie van prototypen, voor kleine tot middelgrote serie productie.

Wereldwijd houden meer dan 300 medewerkers van Hunkeler zich dagelijks bezig om de wensen van afnemers en potentiële klanten te vervullen. Voor een direct kontact met haar afnemers en de markt heeft Hunkeler drie dochterondernemingen in Duitsland, Italië en Hong Kong, alsmede partners in vrijwel alle landen. In Nederland is dit de firma BLOKLAND FINIPRO te Gorinchem.

Rate this post

Print Friendly