Profiel

Heliview is opgericht in 1983 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een vooraanstaand leverancier van business-to-business en business-to-consumer informatie. Met haar eigen research, congres en training organisatie is Heliview een full-service aanspreekpunt in de Nederlandse markt. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur met korte communicatielijnen. Dit betekent voor u dat er altijd professionele en enthousiaste medewerkers klaarstaan om uw vragen snel en adequaat te beantwoorden.

HELIVIEW CONFERENCES

Heliview Conferences is een organisator van congressen en vakbeurzen en is gespecialiseerd in informatieverschaffing en voorlichting over nieuwe ontwikkelingen in met name de informatie- en communicatietechnologie. Naast evenementen die zij voor eigen risico organiseert ondersteunt Heliview Conferences ook evenementen voor derden.

De evenementen van Heliview Conferences hebben een prominente plaats verworven als ontmoetings- en netwerkdag voor ondernemers, specialisten en adviseurs uit verschillende branches. Heliview Conferences is in staat een scala aan informatie aan te bieden door middel van verschillende kanalen en media zoals congressen en vakbeurzen.

 

Rate this post

Print Friendly