Met GrafiZekerplan meer zekerheid voor de toekomst

Adviesgroep Grafimedia helpt u en uw medewerkers op weg naar een succesvolle toekomst. Verbetering van uw rendement en de ontwikkeling van een stabiele organisatie zijn de eerste stappen. De mens staat daarbij centraal, want een mens die het naar zijn zin heeft draagt optimaal bij aan de continuïteit van het bedrijf. Toch weerhoudt onze positieve mensvisie ons niet om rationele oplossingen te bedenken én in te voeren.

Advies
Omdat advisering zich uit dient te strekken van visie tot en met de uitvoering zijn wij zowel goed thuis in de directiekamer als op de werkvloer.

Tijdelijk management
is zowel nuttig bij ingrijpende en complexe projecten als bij het tijdelijk uitvallen van vitaal management.

Trainingen en opleidingen
zijn bij ons vooral gericht op het het leren hanteren van praktische vaardigheden. Omdat relatief weinig tijd wordt besteed aan de overdracht van theorie, is een adequate vooropleiding of praktijkervaring noodzakelijk.
Door een in-compagny training van de verkoopmedewerkers en/of de medewerkers in het bedrijfsbureau kunnen wij binnen korte tijd de commerciële slagkracht van uw bedrijf sterk vergroten.

Onze workshops zijn korte en interactieve bijeenkomsten van meestal één middag. Het onderwerp betreft een actueel thema.

Werving en selectie
Grafimedia is sterk in het nieuwsgierig maken van de juiste mensen die aan een nieuwe carrièrestap toe zijn.

Rate this post

Print Friendly