In de markt van geautomatiseerd publiceren neemt GrafiData een unieke positie in.

Geautomatiseerd publiceren

GrafiData is een grafisch ICT bedrijf dat oplossingen biedt voor automatisch publiceren op basis van diepgaande kennis van publicatieprocessen. De combinatie van uitgebreide grafische kennis en ‘state of the art’ ICT kennis binnen één bedrijf is uniek. Daardoor is de GrafiData Groep in staat om de productie van complexe documenten op een simpele manier te organiseren, te automatiseren en uit te voeren.

Bij complexe documenten kunt u bijvoorbeeld denken aan catalogi, prijslijsten, losbladige systemen, boeken, tijdschriften, jaarboeken, adresboeken, gebruikershandleidingen (in meerdere talen) en technische documentatie.

Een volledige publicatie oplossing

Met GrafiData realiseert u grotere efficiency, meer flexibiliteit en een snellere oplevertijd van uw publicaties. Dit resulteert op zijn beurt in kostenreductie, en bovendien meer publicatiemogelijkheden.

Wij zijn in staat om het gehele traject van uw publicatie proces, van advisering tot ondersteuning, voor u te verzorgen. Daarbij maken we gebruik van verschillende state-of-the-art technieken om voor u een op maat gesneden publishing solution te ontwikkelen. Om u een beeld te geven van hoe wij dit in de praktijk aanpakken, hebben we verschillende klantcases voor u geselecteerd.

Rate this post

Print Friendly