Veel uitgevers schudden bij zo?n vraag op voorhand het hoofd. E?n miljoen Nederlanders schrijven – en waarom zou uitgerekend uw verhaal geschikt zijn voor publicatie? Bij Gopher denken wij er anders over. Wij gel?ven in uw verhaal.

Het is waar: wie creatief schrijft, behoort niet langer tot een minderheid. Maar wie de eindstreep haalt nog steeds wel! Daarom gaan wij bij Gopher ook zo zorgvuldig met uw geesteskind om. Om de eenvoudige reden dat wij uw prestatie op waarde weten te schatten. En er respect voor hebben. De weg naar een voltooid manuscript is immers lang en moeizaam en kent zoveel afhakers dat uw krachtinspanning meer verdient dan een standaard afwijzingsbriefje.

Als u uw manuscript aan Gopher toevertrouwt, dan hebt u een aantal zekerheden. Dat wij het goed zullen lezen. Dat wij het zullen beoordelen op criteria als bijvoorbeeld taal, stijl, spanning en originaliteit. Dat wij, als we besluiten dat uw manuscript geschikt is voor uitgave bij Gopher, u waar nodig zullen helpen om het beste uit uw verhaal te halen. En dat wij, bij verschijning, samen met u een zo groot mogelijke groep lezers zullen proberen te interesseren.

Rate this post

Print Friendly