Ricoh Nederland – Ricoh heeft prijzen gewonnen voor zijn productlijnen in de Summer Pick Awards van Buyers Laboratory LLC (BLI) 2017. Voor deze onderscheiding hebben technici en specialisten van BLI de productlijnen vergeleken met concurrenten en erkend voor hun uitstekende prestaties.

Johan Kennis, Manager Product Marketing, Ricoh Nederland: “We beschouwen deze onderscheidingen als erkenning dat we hoogwaardige producten op de markt brengen waar uiteenlopende organisaties, ongeacht de grootte en sector, voordeel van hebben. Door de inzet van de producten kunnen organisaties informatie en documenten effectief organiseren en creëren.”

De awards zijn toegekend voor multifunctionele printers voor MKB bedrijven en Corporate organisaties. Het gaat specifiek om de Ricoh MP 402SPF, Ricoh MP 501SPF, Ricoh MP 601SPF, Ricoh SP 5310DN en Ricoh MP 2555 Series.

“Deze onderscheidingen geven speciale erkenning aan de producten die uitstekende prestaties hebben geleverd in ons BLI lab,’ aldus David Sweetnam, directeur Research and Lab Services voor BLI EMEA / Asia. “Deze prijzen erkennen dat Ricoh met haar portfolio bedrijven, ongeacht de grootte en sector, kan helpen om gemakkelijker te werken.”

Rate this post

Print Friendly