Eindhoven – Circle Software uit Eindhoven integreert de e-mailtechnologie van Transform Data in haar SharePoint-oplossingen.

Eindgebruikersgemak
Het partnership ontstond omdat Circle Software zocht naar een manier om project- en beleidsmedewerkers in hun dagelijkse werk nog beter te ondersteunen. De eindgebruikers willen vanuit Outlook hun projectdossiers kunnen inzien en in orde brengen en houden. Zodanig dat het geen administratieve last vergt terwijl het archiefdossier uiteindelijk wel moet voldoen aan de wettelijke en procedurele eisen voor verantwoording.

Keuze voor Transform Data
Na een uitgebreide marktconsultatie koos Circle Software voor Transform Data. Inmiddels hebben de partijen hun technologie met elkaar geïntegreerd en is de totaaloplossing al bij meerdere klanten van Circle Software succesvol geïmplementeerd.

Verrijking productportfolio
Remi Scholten, Marktgroep Manager SharePoint bij Circle Software: “De samenwerking met Transform Data is een verrijking van ons bestaande productportfolio die de waarde van onze SharePoint-oplossingen voor onze klanten meteen verhoogt. Wij hebben het product naadloos met onze software geïntegreerd, de eindgebruiker werkt vanuit zijn vertrouwde omgeving, merkt er vrij weinig van en profiteert meteen van de mogelijkheden.”

Adoptie is de sleutel tot succes
Walter Henrard, CTO bij Transform Data International: “Wij zijn blij om Circle Software Group als partner te mogen verwelkomen vanwege hun reputatie en kennis van de Onderwijs- en Overheidsmarkt. Bij onze Repstor producten draait alles om Office 365 en SharePoint-adoptie en dit is dus een logische uitbreiding van de oplossingen die Circle Software aan haar klanten aanbiedt”.

Rate this post

Print Friendly