DALLAS/MÜNCHEN, 20 juni 2017: M-Files Corporation, een leverancier van geavanceerde oplossingen voor informatiebeheer, waarmee organisaties het beheer van documenten en andere informatie sterk kunnen verbeteren, heeft vandaag een partnerschap aangekondigd met ABBYY, een wereldwijde leverancier van technieken voor de intelligente extractie, optische tekenherkenning, innovatieve taalondersteuning en kunstmatige intelligentie.

M-Files integreert de ABBYY-techniek in zijn intelligente informatiebeheersplatform voor de verdere vereenvoudiging en verbetering van de manier waarop informatie kan worden geclassificeerd en georganiseerd. Het resultaat is een meer intelligente en gestroomlijnde informatie-omgeving die zorgt voor een consistente classificatie van informatie met slimme koppelingen naar andere relevante gegevens, inhoud en processen, zodat een totaalbeeld ontstaat van de gestructureerde gegevens en de ongestructureerde inhoud van de verschillende bedrijfssystemen.

Dit wordt mogelijk gemaakt met ABBYY-technologie die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en Natural Language Processing (NLP) om de tekst in context te begrijpen. Op basis van algoritmes die de betekenis van woorden analyseren en hun onderlinge relaties bepalen, kunnen zelfs complexe en ongestructureerde documenten nauwkeurig worden geclassificeerd.

“Ons partnerschap met ABBYY voegt belangrijke technologie voor kunstmatige intelligentie toe aan ons centrale platform voor de verdere verbetering en automatisering van de manier waarop onze klanten informatie en de daaraan gerelateerde processen beheren,” zei Mika Javanainen, vice president product management bij M-Files Corporation. “Door de ondersteuning van het automatisch classificeren van bestanden met metadata, accelereert de ABBYY-techniek de op metadata gebaseerde M-Files-architectuur, waardoor gebruikers worden verschoond van repeterende taken en informatie overal in de organisatie gemakkelijker te vinden is.”

“In deze snel veranderende wereld gaat het om de juiste informatie bij de juiste persoon op het juiste moment te krijgen. Het merendeel van de belangrijke bedrijfsinformatie is echter niet gestructureerd, waardoor de machinale verwerking en automatisering van informatie wordt belemmerd,” zei Sven Diedrich, Director Business Unit Technology Licensing bij ABBYY Europe. “Ons partnerschap met M-Files zal bedrijven helpen bij het beheer van deze waardevolle ongestructureerde informatie. Met behulp van een eenvoudige automatische classificering ter bepaling van de context en de relevantie, worden gegevens snel omgezet in bruikbare informatie.”

Rate this post

Print Friendly