Technologiebedrijf Ricoh Nederland heeft per 1 juni 2017 Rob Baggerman (57) benoemd tot lid van de Directie. In de nieuwe rol van Commercial Director wordt hij verantwoordelijk voor de gehele Sales organisatie van Ricoh Nederland. Dit omvat alle commerciële activiteiten voor de verschillende business lines en sales kanalen waaronder Office Printing, IT & Outsourcing, Production Printing, Major & Strategic Accounts (Direct Sales) en alle Resellers (Indirect Sales).

Versterken concurrentiekracht

Door het benoemen van een directielid die verantwoordelijk is voor alle salesactiviteiten zal Ricoh haar concurrentiekracht versterken en de salesorganisatie op alle gebieden nog doeltreffender laten opereren.

Rob Baggerman heeft meer dan 25 jaar ervaring in allerlei managementfuncties in de technologiebranche. Momenteel is hij directeur van Ricoh Document Center Midden Nederland. In het verleden was hij als directielid van Ricoh Nederland verantwoordelijk voor alle distributiekanalen. Daarvoor heeft hij onder andere gewerkt bij Kodak, Danka en Infotec.

Rob Baggerman zal in zijn rol van Commercial Director zijn bijdrage leveren om – in een zeer snel veranderende markt – Ricoh opnieuw succesvol te maken, nog klantgerichter te laten werken en langdurige, rendabele groei te realiseren.

Rob Baggerman benoemd tot commercieel directeur bij Ricoh
5 (100%) 1 vote

Print Friendly