Heb jij technisch inzicht en affiniteit, houd je altijd het overzicht en ben je een echte teamplayer? Ben je nieuwsgierig, een echte speurder en beschik je over sterke communicatievaardigheden, zowel schriftelijke als verbaal? Werk je zorgvuldig en daardoor in staat om een nauwkeurige beheerder te zijn? Solliciteer dan snel naar functie van:

Technisch Documentalist

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de documentendatabase en het -archief. Het is van belang dat de nieuwe wetgeving wordt geïntroduceerd en toegepast. Wijzigingen in documenten worden geïnitieerd en gevalideerd. In deze functie bestaat het product portfolio uit het ontwikkelen van o.a. gebruikers, productie en parts manuals, maar ook CE-documentatie en CE-certificaten. Je communiceert de documentatie naar alle afdelingen binnen de organisatie, rapporteert aan de QA manager en onderhoud contact met externe organisaties.

Andere zaken waar je je binnen deze functie mee bezighoudt, zijn:

  • Initiëren van het technische documentatiebeleid.
  • Het selecteren en beschrijven van informatie in manuals.
  • Verzamelen en opbergen van alle technische informatie.
  • Het beheer van de technische documentatiedatabase.
  • De distributie van technische documentatie.


Wat is jouw profiel?

Je beschikt over een mbo+-niveau en hebt een technische achtergrond. Ruim 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een machinebouwomgeving is vereist. VertiDrive is een internationaal bedrijf en daarbij is het noodzakelijk dat je goed kunt communiceren in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift. Ook wordt verwacht dat je de juiste vaardigheden hebt met het programma Word.

Waarom werken bij VertiDrive?

VertiDrive is een relatief jonge en innovatieve onderneming. Door de ambitieuze en professionele medewerkers kun je rekenen op een interessante, inspirerende en prettige werkomgeving. VertiDrive gaat uit van de ondernemingszin van de werknemers. Wij zijn daarom ook bereid om deze voortdurend uit te dagen en verder te ontwikkelen door middel van scholing en het bieden van interessante carrièremogelijkheden, zowel nationaal als internationaal. Het businessplan dat VertiDrive opstelt voor de lange termijn, biedt voor veel medewerkers ook de nodige kansen en mogelijkheden. Zowel op het gebied van kennisontwikkeling als loopbaanplanning.

Interesse?
Denk jij dat je de functie van Technisch Documentalist succesvol kunt vervullen? Dan zien wij jouw cv en motivatie graag tegemoet voor 17 juni 2017. Je kunt jouw gegevens sturen naar Barbara van Rheenen, via de ​link.

Vanzelfsprekend nemen we jouw sollicitatie dan zo snel mogelijk in behandeling en laten we je binnen veertien dagen weten of we jou uitnodigen op ons kantoor voor een eerste gesprek. En wie weet kunnen wij jou binnenkort feliciteren met jouw nieuwe functie als Technisch Documentalist bij VertiDrive.

Over VertiDrive

VertiDrive, opgericht in 2008, is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van duurzame, veilige en milieuvriendelijke robot technologische oplossingen. De door VertiDrive ontwikkelde robots en aanverwante producten worden over de hele wereld ingezet van de Verenigde Staten tot en met Singapore en van Noorwegen tot en met Zuid-Afrika, in de Maritieme, Petrochemische en Offshore industrie. De inzet van deze robots en aanverwante producten gaan in de toekomst in nog meer landen en industrieën toegepast worden.

Het is onze missie om uit te blinken in klantgerichte oplossingen gebaseerd op solide engineeringprincipes; oplossingen die de verwachtingen van de klant zelfs te boven gaan. Door gebruiks- en onderhoudsvriendelijke machines te ontwikkelen en te leveren, met de daarbij behorende snelle lokale service, streven wij altijd naar optimale klanttevredenheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

​Trefwoorden​

: Vacature, Full-Time, Ridderkerk, Technisch, Beheer, Documentatiebeheer

Rate this post

Print Friendly