GORINCHEM – Meer dan 13.000 bezoekers kwamen afgelopen week af op Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign in Evenementenhal Gorinchem. Deze beurscombinatie vormt in Nederland het enige moment dat de gehele grafische en signindustrie bij elkaar komt. Het Print Pakt Live Kennisplein viel erg in de smaak gezien de hoge opkomst en de positieve reacties van bezoekers. Daarnaast waren exposanten zeer tevreden over de interesse en verkoop tijdens de beurs.

“Er hing een energieke sfeer met veel beleving”, zegt Debbie de Bruijn namens de beursorganisatie. “De draaiende machines zorgden voor een optimale beleving. De beurs werd door bezoekers gezien als een echte inspiratiebron. En exposanten waren op hun beurt tevreden met de kwaliteit van de bezoekers. Mede daardoor zijn er veel machines verkocht en nieuwe contacten gelegd”, aldus De Bruijn.

In samenwerking met Print Pakt was er midden op de beursvloer een kennisplein waarbij de nieuwste ontwikkelingen in de branche aan bod kwamen. Alle workshops konden rekenen op veel belangstelling. “We kijken daarom ook terug op een zeer geslaagde beurs”, liet Print Pakt aan de beursorganisatie weten.

Succesvolle Must-See route

De nieuwe Must-See route met ruim veertig innovaties werd goed ontvangen. Deze route was voor bezoekers een leidraad om alle noviteiten te bekijken. Tijdens de volgende editie van Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign wordt hier weer op ingespeeld. Een andere publiekstrekker in Gorinchem was carwrappen. Bezoekers konden zich laten informeren over de mogelijkheden van carwrappen en kregen zelfs de mogelijkheid om het zelf te proberen tijdens speciale carwrap workshops van JABE reclame en wrapjeauto.nl.

Award-winnaars

Tijdens de beurs werden in totaal drie awards uitgereikt. VKGO won de CMBO Print Pakt Publieksprijs. De vakjury van CMBO reikte de Innovation Award 2017 op de laatste dag van de beurs uit aan IP Digital, een service verlener op het gebied van digital signage. De Participation Award werd gewonnen door Probo Print.

“Deze succesvolle editie geeft veel vertrouwen voor de toekomst. De komende periode staat in het teken van evalueren en het opstarten van de volgende editie. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk”, aldus De Bruijn.

Rate this post

Print Friendly