Amsterdam, 22 maart 2017 – De nieuwste WorkForce Pro-modellen van Epson (WF-3720/25DWF, WF-4720/25DWF en WF-4740DTWF) vormen het bewijs dat een compact product fantastische prestaties kan leveren. De stijlvolle en compacte WorkForce Pro-modellen zullen de printervaring gegarandeerd verbeteren met hoge snelheden, indrukwekkende inktrendementen, intuïtieve aanraakschermen en nog veel meer verbeterde functies.

Lee Withers, productmanager bij Epson Europe, zegt: ‘Moderne bedrijven – van thuiswerkende start-ups tot gevestigde kleine bedrijven – hebben betaalbare, betrouwbare en compacte apparatuur nodig die hen in staat stelt hun bedrijfsvoering efficiënter te maken. Wij bieden een geschikt model, of dat nu onze WF-3720DWF is, die ideaal is voor gebruik in thuiskantoren, of de WF-4740DTWF, die in de uitgebreidere behoeften van een klein bedrijf met meerdere gebruikers kan voorzien.’

Als de ruimte beperkt is in een thuiskantoor of klein bedrijf, bieden de nieuwste WorkForce Pro 4-in-1-apparaten van Epson eencompacte oplossing voor printen, scannen, kopiëren en faxen. Hoewel ze zijn ontwikkeld met het oog op zakelijk gebruik, scoren ze ook goed op het design vlak, met een elegant ontwerp en een ruim uitgevoerd LCD-aanraakscherm. Door de strakke vormgeving passen deze modellen moeiteloos in elke omgeving.

Epson begrijpt dat elk kantoor betrouwbare, betaalbare en efficiënte apparatuur nodig heeft waarmee taken eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Daarom zijn de WorkForce Pro-modellen uitgerust met PrecisionCore-printkoptechnologie. Deze staat bekend om zijn snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie, en om zijn prints van professionele kwaliteit.

In combinatie met de DURABrite Ultra-inkt van Epson, produceren de WorkForce Pro-modellen professioneel uitziende documenten die bestand zijn tegen water, vlekken en markeerstiften. De inkten zijn tevens zeer voordelig omdat ze in afzonderlijke cartridges worden geleverd en dus alleen de kleur die op is hoeft te worden vervangen. Het XL-inktpatroon biedt daarnaast ongelooflijke rendementen met tot 2600 pagina’s in zwart-wit en 1900 in kleur[1], waardoor bedrijven hun printkosten tot een minimum kunnen beperken en minder tijd kwijt zijn aan het vervangen van inktpatronen.

Gebruikers kunnen hun productiviteit maximaliseren doordat dagelijkse taken snel kunnen worden uitgevoerd met de automatische documentinvoer (ADF), printsnelheden tot 24 pagina’s per minuut[2], snel dubbelzijdig printen en papierladen van 250 vel. Met de WF-4740DTWF wordt de noodzaak van papier bijvullen verder beperkt dankzij een tweede papierlade voor 250 vellen.

De WorkForce Pro-modellen, die zijn ontworpen voor de moderne werkomgeving, bieden een reeks van flexibele functies voor printen en scannen. Voor draadloos printen is Wi-Fi-connectiviteit beschikbaar, waarmee overal op kantoor kan worden afgedrukt; via Wi-Fi Direct kan vanaf geschikte draadloze apparaten worden geprint ook als er geen Wi-Fi-netwerk beschikbaar is, en met NFC kan worden geprint door simpelweg met een compatibel Android-apparaat op de printer te tikken[3]. En dan zijn er ook nog de gratis mobiele printapps en oplossingen van Epson, waaronder Email Print, waarmee de gebruiker af te drukken items van vrijwel overal ter wereld naar de printer kan sturen[4]. Het is ook eenvoudig om documenten te delen en organiseren met Scannen naar E-mail, Cloud, FTP en netwerklocaties. De WF-4740DTWF biedt tevens ondersteuning voor LDAP-adresboeken ten behoeve van eenvoudige integratie in de zakelijkeomgeving, waardoor elk kantoor de mogelijk krijgt om documenten te delen.

De WorkForce Pro-modellen: WF-3720/25DWF, WF-4720/25DWF en WF-4740DTWF, zijn verkrijgbaar vanaf april 2017, voor een prijs van respectievelijk € 159, € 219 en € 299.

Rate this post

Print Friendly