Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, introduceert een nieuwe softwareoplossing speciaal voor de juridische branche: Hyarchis Legal. De introductie van deze oplossing speelt in op de nieuwe wetgeving rondom de digitale rechtspraak en het programma Kwaliteit en Innovatie (KEI). KEI is door de overheid in het leven geroepen om cliënten meer inzicht te geven in hun zaak, de rechtspraak toegankelijker te maken en om te zorgen voor meer snelheid en maatwerk. Het uiteindelijke doel is dat iedereen straks digitaal een rechtszaak kan starten. Hyarchis Legal gaat een stap verder en maakt het mogelijk dat alle betrokken partijen kunnen communiceren over een zaak via één platform: een systeem waarin alles centraal geregistreerd, beheerd en gedeeld wordt. Professionals profiteren hierdoor van tijdbesparing, efficiënte processen en een directe aansluiting op de digitale rechtbank.

Naast digitalisering van de rechtspraak zijn er meer veranderingen in het juridische landschap. Zo worden cliënten veeleisender en verwachten inzicht in de bestede uren. Verdienmodellen staan onder druk, de concurrentie groeit en de vaste werkplek vervaagt. De urgentie is dan ook hoog om zaak- en documentprocessen verder te digitaliseren. Hyarchis Legal ondersteunt alle stappen en processen met geautomatiseerde workflows en interactiemomenten. Het omvat een online werkomgeving met modules als case- en documentmanagement, urenregistratie, CRM en customer communications.

Marijke Vos, CCO van Hyarchis: “De ontwikkelingen in de juridische branche zijn geen vrijblijvende veranderingen en daarom een goede aanleiding om zaak- en documentprocessen onder de loep te nemen. Innovatie en digitalisering zijn niet alleen nodig om alle veranderingen aan te kunnen, maar bieden ook kansen voor kantoren en juridische professionals om zich te onderscheiden op het gebied van online samenwerken en relatiebeheer. Hoewel we een nieuwkomer zijn binnen de juridische markt, hebben we wel jarenlange ervaring in proces- en documentoptimalisatie. Door Hyarchis Legal kunnen nu ook advocaten, juridisch adviseurs en cliënten profiteren van onze kennis en de voordelen van online samenwerken.”

Rate this post

Print Friendly