Rotterdam, 24 januari 2017 – Quion, third party servicer op het gebied van hypotheken en consumptief krediet, realiseert door outsourcing van document composing meer slagkracht binnen de IT-organisatie, vooral op het gebied van change management. Het gaat hierbij om diensten op het correspondentievlak, en dan met name de ontwikkeling van hypotheek gerelateerde documenten. Deze werkzaamheden heeft Quion, nu al voor het vijfde jaar op rij, belegd bij FarShoring, dienstverlener op het gebied van inrichten van customer communication software en software testing voor met name de financiële wereld. Nu de IT-medewerkers binnen Quion ontzorgd worden, zijn zij in staat zich te richten op activiteiten die meerwaarde creëren voor het bedrijf, zoals het innoveren van de IT-systemen.

Quion begeleidt het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor diverse nationale en internationale financiële organisaties. Dit werkveld zorgt voor een grote hoeveelheid verschillende klanten, waardoor het inrichten en beheren van alle documentstromen een flinke uitdaging is. Het is voor de organisatie lastig en onvoordelig om alle kennis en mankracht hiervoor zelf in huis te hebben. Helemaal aangezien de organisatie van tijd tot tijd te maken heeft met pieken en dalen in de werkdruk. De organisatie werkt succesvol en flexibel samen met de ingehuurde specialisten in Suriname.

“Wij hebben in FarShoring een betrouwbare en flexibele partner gevonden. Daarbij zijn de medewerkers echte specialisten op het gebied van inrichten en beheren van documenten in Kofax CCM, het voormalige AIA ITP”, vertelt Gert Haveman, manager ICT binnen Quion. “Door de krapte op de arbeidsmarkt is het voor ons een flinke uitdaging om deze specialisten te vinden. De medewerkers van FarShoring hebben uitgebreide kennis van de functionele mogelijkheden en geavanceerde functies van Kofax CCM. Daarnaast spreken ze allemaal de Nederlandse taal en hebben we door de Nederlandse achtergrond van Suriname geen last van cultuurverschillen.”

Kees Waals, algemeen directeur bij FarShoring: “Wij zijn erg blij dat we een grote en gerenommeerde partij als Quion al vijf jaar onze klant mogen noemen. De dienstverlening is sinds het begin van de samenwerking alleen maar verder uitgebreid. We hopen hen nog lang te kunnen ondersteunen op het gebied van document composing.”

Rate this post

Print Friendly