Londen, 24 januari 2017 – De wereldwijde verkoop van de Fujitsu ScanSnap-serie overstijgt nu het aantal van vier miljoen exemplaren. Dat betekent weer een mijlpaal in het succesverhaal van deze productlijn met documentscanners voor thuisgebruik. Alleen Fujitsu’s eigen fi Series-lijn van professionele documentmanagementscanners heeft nog een grotere achterban.

PFU wil voldoen aan de veranderende behoeften van klanten. Daarom blijft het bedrijf de ScanSnap-productlijn doorontwikkelen, afgestemd op zakelijke trends, zoals cloudverbindingen, mobiliteit en de mogelijkheid om elk document te scannen. Deze belofte wordt onderstreept door de recente introductie van ScanSnap Cloud, een nieuwe, gratis dienst die gebruikers van de ScanSnap iX100 en de ScanSnap iX500 in staat stelt het scannen van documenten te stroomlijnen door data rechtstreeks van ScanSnap naar populaire clouddiensten over te zetten.

“ScanSnap is een oplossing om thuis productief te zijn – gemakkelijk te installeren en bedienen, maar met geweldige mogelijkheden. En we voegen continu nieuwe features toe”, zegt Mike Nelson, vicepresident van Fujitsu’s dochterbedrijf PFU (EMEA) Limited. “We hebben nu al vier miljoen exemplaren verkocht. Met de ScanSnap Cloud bieden we gebruikers van onze draadloze modellen, iX100 en iX500, nog meer productiviteit. Met deze nieuwe feature trekken we ongetwijfeld nieuwe gebruikers aan tot de ScanSnap-community.”

Rate this post

Print Friendly