Xillio, leverancier van het Content ETL Platform, heeft een connector ontwikkeld voor EMC Documentum. Met deze nieuwe connector helpt Xillio organisaties bij de integratie van de vele gefragmenteerde contentbronnen. De nieuwe connector biedt de mogelijkheid om data uit EMC Documentum eenvoudig te integreren en uit te wisselen met andere enterprise contentbronnen. Daarnaast kan hiermee data uit andere contentbronnen naar EMC Documentum worden geexporteerd of juist data uit Documentum worden geexporteerd, ten behoeve van een migratie.

Met meer dan 20 bi-directionale connectors naar de meest gebruikte enterprise content management systemen en web content management systemen, faciliteert Xillio een bewezen oplossing om het meeste uit ongestructureerde data te halen. Informatie uit de verschillende contentbronnen kan worden geintegreerd en ontsloten via ieder gewenst platform. Er zijn onder andere connectoren voor Alfresco, Corsa, FileNet, Nuxeo, OpenText, Sharepoint, Drupal, Eloqua, WordPress, Hippo, Dropbox en Elastic.

 Import en export connector

De Documentum connector omvat zowel een import als een export connector. Bij de export van data uit Documentum worden alle mogelijke functionaliteiten van Documentum geëxporteerd, waaronder rendities, content types, workflows en access control list. De exporteerde data wordt opgeslagen in het Unified Data Model (UDM) van Xillio. De import connector haalt de opgeslagen data uit het UDM en importeert het EMC Documentum.

Content ETL Platform

“Deze connector maakt deel uit van een reeks van connectors die wij de afgelopen maanden hebben geïntroduceerd”, aldus Rikkert Engels, oprichter en CEO van Xillio. “Alle connectors worden door onze developers ontwikkeld, maar daarnaast is voor klanten en partners het mogelijk om zelf connector te ontwikkelen in ons Content ETL Platform. Dit platform is gebaseerd op, een eenvoudige en door ons ontwikkelde, scriptingtaal en biedt de mogelijkheid om zeer snel een connector te ontwikkelen met ieder willekeurig contentsysteem.”

Rate this post

Print Friendly