Woerden, 10 januari 2017 – Xtandit, de grootste Xerox business partner van Nederland, en Nuance Communications, leverancier van technologieën voor intelligenter werken en wonen, slaan de handen ineen. De partijen sluiten een direct partnerschap om klanten nog beter te ondersteunen met hun printinfrastructuur en het beheer ervan.

Xtandit adviseert haar klanten al meer dan 15 jaar over digitaliseringsvraagstukken, documentprocessen en printinfrastructuur. Om deze vraagstukken te beantwoorden zet het bedrijf al langere tijd de producten van Nuance Communications in bij haar klanten, zoals document capture en scanning oplossingen. Voorheen verliep de relatie via een distributeur, door dit nieuwe partnerschap ontstaat er een directe relatie. Daardoor zijn de lijnen korter en kan Xtandit meer kennis, flexibiliteit, snelheid en support bieden aan haar klanten.

De belangrijkste reden voor Xtandit om nauwer samen te werken met Nuance Communications was dat het bedrijf haar klanten sneller en adequater wilde ondersteunen. Nu er een schakel uit de keten verdwenen is, krijgt Xtandit toegang tot een breed scala aan resources en kennis van Nuance Communications.  Het bedrijf zal Xtandit bijstaan in het geven van klantadvies, zowel voorafgaand als na de aankoop van haar software oplossingen. Daarnaast heeft Xtandit recentelijk nieuwe Nuance producten toegevoegd aan haar portfolio, te weten: SafeCom, Business Connnect, AutoStore Output Manager en AutoStore Workflow. Dit stelt Xtandit in staat om klanten met een merkonafhankelijke printomgeving goed te kunnen ondersteunen. Bovendien gaan de partners werken aan een gezamenlijke marktpropositie voor de verticale markten. Zij zullen sectorspecifieke oplossingen ontwikkelen voor onder andere de zorg, financiële dienstverlening, onderwijs, en transport en logistiek.

Edwin Jongsma, Commercieel Directeur en Partner Manager bij Xtandit: “Vanuit onze Managed Print Services-dienstverlening zijn wij al ruim vijf jaar verantwoordelijk voor de realisatie van de service en support KPI’s die wij met onze klanten afspreken. De samenwerking brengt onze MPS-dienstverlening naar een nog hoger niveau, doordat wij direct toegang hebben tot de support en development bron. Zo helpen we onze klanten slimmer en eenvoudiger te werken en ontzorgen wij hen op alle vlakken.”

Hendrik van Oosteren, Regional Sales Director Benelux bij Nuance Communications: “De directe samenwerking met Xtandit is voor ons van grote waarde. Xtandit heeft de afgelopen jaren laten zien dat zij expert zijn als het gaat om onze software. Bovendien is Xtandit nu een partner geworden die ons hele portfolio van Nuance Imaging kan adviseren, aanbieden, implementeren en beheren. Dit stelt ons daarnaast ook in staat om heel gericht best case scenario’s uit te werken, waarin we kijken hoe bepaalde combinaties van producten optimaal tot hun recht komen.”

Rate this post

Print Friendly