Eindhoven, 14 december 2016 – Marijke Vos (40) is per 1 oktober 2016 aangesteld als de nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) van Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen. Marijke maakt naast André van der Doelen (CEO) en Sybrand Jongejans (CTO) deel uit van de directie van Hyarchis en is verantwoordelijk voor de commercie. Deze directiefunctie is ingericht omdat Hyarchis sterke groeiambities heeft. In haar nieuwe rol richt Marijke zich op het inrichten van de organisatie en verder ontwikkelen van nieuwe markten waarin Hyarchis actief is, zoals legal, pensioenen, financieel intermediairs en ook accountancy en healthcare.

Marijke was voorheen onder andere Manager International Sales bij Stater en Manager Business Development bij Eneco Zakelijk. Marijke: “Ik heb in mijn loopbaan diverse werelden gezien; van telecom, financiële dienstverlening tot energie, zowel nationaal als internationaal. De rode draad is dat ik mij begeef op de plekken waar groei en ontwikkeling plaatsvindt. Digitalisering van werkprocessen is op dit moment aan de orde binnen elke dienstverlenende sector. De ene organisatie loopt voorop en de ander kijkt het nog even aan. Ik zie dat er steeds meer behoefte is om locatie- en tijdonafhankelijk met elkaar samen te werken. Daarbij moeten verschillende betrokken partijen die deelnemen aan het werkproces overal en altijd online inzicht hebben welke acties al zijn genomen en beschikking hebben over de werkdossiers. Dat Hyarchis haar klanten en partners hierin kan faciliteren vind ik mooi, we leveren zo een waardevolle bijdrage aan de vooruitgang!”

Marijke vervolgt: “Mijn ambitie is om Hyarchis op de kaart te zetten als dé partij die de digitalisering van processen faciliteert en daarmee zorgt dat organisaties zich kunnen focussen op kwaliteit voor hun eigen klanten. Of dat nu in markten is waar wij al een stevige positie hebben, of in markten waar we relatief onbekend zijn. Daarnaast wil ik in deze digitale wereld duidelijk focus houden op de ‘human touch’. Immers, zowel binnen Hyarchis als bij onze klanten zijn het de mensen die het verschil maken.”

André van der Doelen, CEO van Hyarchis: “Ik ben verheugd dat Marijke onderdeel uitmaakt van ons directieteam. Ze is ambitieus en heeft een sterke visie op het creëren van customer value. Met de werkervaring die zij meebrengt, hebben we een perfecte match met de behoefte die Hyarchis heeft.”

Marijke Vos door Hyarchis benoemd tot  CCO 
4 (80%) 1 vote

Print Friendly