Van Assema Grafimedia heeft de Mutoh ValueJet 1626UH van Canon in gebruik genomen op haar nieuwe locatie aan de Kerklaan 29 in Heemstede. De ValueJet 1626UH produceert prints van hoge kwaliteit die onder andere gebruikt kunnen worden voor handelsbeurzen, POP-displays, interieurdecoraties op maat, kleine hoeveelheden verpakkingsprototypen, banners en posters. Hiermee kan Van Assema Grafimedia nog beter inspelen op veranderende klantbehoeften en zich positioneren als totaalleverancier op het gebied van druk, print en reclame.

Van Assema Grafimedia – voorheen de Heemsteedsche drukkerij H. van Assema – heeft in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. De 104-jarige drukkerij nam op 1 oktober de activiteiten van drukkerij Van Lierop uit Hillegom over. De verhuizing naar een grotere locatie werd mede ingegeven door deze overname. “Sinds we het bedrijf vijf jaar geleden overnamen, hebben we een sterke ontwikkeling gekend en is ons machinepark aanzienlijk uitgebreid. Natuurlijk doen we nog steeds het traditionele drukwerk, maar we hebben ook een duidelijke focus op digitalisering door middel van print en signing”, vertelt Rob Gulinck, directeur en eigenaar van Van Assema Grafimedia. “De ontwikkeling van digitaal printen heeft een grote vlucht genomen, omdat klanten steeds kleinere oplages bestellen. De plaatsing van de multifunctionele Mutoh ValueJet 1626UH past goed bij de ontwikkeling van ons bedrijf. Doordat deze printer een roll-to-roll en een flatbed-printer in één is, zijn we flexibeler, kunnen we kortere doorlooptijden bieden en een bredere doelgroep bedienen.”

Prints van hoge kwaliteit
De Mutoh ValueJet 1626UH is een gespecialiseerde, industrieel grootformaat LED UV-printer. De 64 inch (165 cm) brede hybride UV-printer levert prints van een hoge kwaliteit op uiteenlopende rolmedia en vlakke media met een dikte van maximaal 15 mm, waaronder ABS, aluminiumpanelen, PC, PE, PET, PMMA (acrylglas), PP, PS, pvc, ongecoate Tyvek® en glas. Met de VJ-1626UH kunnen uiteenlopende transparante printmaterialen worden bedrukt met in het oog springende prints. Bovendien is het mogelijk met vernis speciale glanspatronen aan te brengen. Een energiezuinige LED UV-lamp van de nieuwste generatie staat garant voor haarscherpe, veilige en gebruiksklare prints. Dankzij de lagere werktemperaturen is het bovendien mogelijk om warmtegevoelige substraten te bedrukken.

Van Assema Grafimedia investeert in productie van  POP-displays, interieurdecoraties op maat, verpakkingsprototypen, banners en posters
2 (40%) 1 vote

Print Friendly