Epson introduceert twee nieuwe draagbare zakelijke scanners die de hoogste snelheden in de markt bieden. De WorkForce DS-310 en DS-360W maken documentbeheer eenvoudig, snel en effectief terwijl u onderweg bent. Dankzij het bijzonder lichte en compacte design zijn ze ideaal om mee te nemen in een tas of op te bergen in een lade, zodat mobiele werknemers zowel op kantoor als onderweg eenvoudig en snel papierwerk kunnen digitaliseren. De ingebouwde batterij en draadloze connectiviteit van de DS-360W bezorgen de gebruiker een geheel draadloze draagbare scanervaring.

Met beide modellen kunt u een breed scala aan media scannen, waaronder enveloppen, kaarten en papier van 52-230 gsm. Ze zijn ideaal in alle situaties waar er behoefte is om papieren documenten, zoals visitekaartjes of ondertekende formulieren, te scannen en op te slaan.

Scan documenten eenvoudig naar mobiele telefoons en tablets zonder gedoe met kabels dankzij draadloze connectiviteit. Bovendien zorgt de batterij met mobiele oplaadmogelijkheid ervoor dat het apparaat ideaal is voor werknemers die onderweg zijn. En wanneer de scanner wordt gebruikt met de gratis van de Epson-site te downloaden Document Capture Pro-software, kan het apparaat moeiteloos in de workflow van een bedrijf worden opgenomen via de meeste documentmanagementsystemen.

In combinatie met Document Capture Pro biedt de DS-360W niet alleen veel ‘scannen-naar’ functies, zoals Scan-To-Cloud, scannen naar e-mail en scannen naar SharePoint, maar ook diverse handige beeldverwerkingsfuncties, zoals streepjescodeherkenning en OCR-A/B-ondersteuning via zones.

Rate this post

Print Friendly