Xtandit, de grootste Xerox business partner van Nederland, gaat sterker inzetten op haar Document Management aanbod. Om dit mogelijk te maken gaat het bedrijf het bestaande partnership met Expansion, leverancier van het Document Management Systeem (DMS) Xtendis, verder uitbouwen. De partijen gaan nauwer samenwerken om de klantbehoefte te vertalen naar nieuwe innovatieve functionaliteiten in het DMS-systeem van Expansion. Hierdoor kan Xtandit haar klanten ontzorgen en adviseren in het volledige spectrum van document management, document workflow en document security. Door de samenwerking te intensiveren en de kennis te bundelen, verwachten de twee bedrijven een forse groei te realiseren.

Een concreet voorbeeld van de intensivering van deze samenwerking is de toevoeging van extra beveiligingsmogelijkheden aan het Xtendis DMS-platform, waar momenteel aan gewerkt wordt. Xtandit heeft het initiatief genomen om de krachten van haar partners Quiver en Expansion te bundelen. Xtendis zorgt voor een veilige datawaarborging in dossier en archief. Quiver voegt beveiliging toe aan bestanden op het moment dat gearchiveerde data gedeeld wordt met anderen. Xtandit is hierdoor in staat om een totaaloplossing te leveren en speelt hiermee in op de vraagstukken van haar klanten rondomdatabeveiliging, meldplicht datalekken en de bescherming van persoonsgegevens.

Xtandit en Expansion vieren dit jaar het tienjarig jubileum van hun samenwerking. In tien jaar tijd hebben de partners gezamenlijk honderden Xtendis DMS-oplossingen geïmplementeerd. Hiermee helpen de partijen klanten bij het digitaliseren van contractbeheer, pensioendossiers, factuurverwerking, personeelsdossiers, archivering en overige dossiervorming. Zij bedienen samen klanten zoals Of course, Dierenbescherming en Smit & Dorlas koffiebranders.

Johan Blank, Directeur bij Expansion: “Het is erg bijzonder om al tien jaar samen te werken met Xtandit als partner. Onze diensten en producten vullen elkaar perfect aan en dat is ook de belangrijkste reden om het partnership te intensiveren. Wij kijken er naar uit om samen met Xtandit te werken aan de doorontwikkeling van Xtendis, om uiteindelijk de markt nog beter te kunnen bedienen. Op naar de volgende tien jaar!”

Edwin Jongsma, Commercieel directeur bij Xtandit: “Expansion is een partner voor wie document management core business is. Na jarenlange samenwerking zijn onze werkprocessen zeer goed op elkaar afgestemd. Expansion en Xtandit voelen zich samen verantwoordelijk voor vraagstukken van de klant. De intensivering van dit partnership betekent dat we meer vraagstukken kunnen aanpakken door ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten op het gebied van documentmanagement en -beveiliging. Op deze manier is het DMS-systeem een concreet antwoord op verschillende vraagstukken van onze klanten.”

Rate this post

Print Friendly