Advies- en ingenieursbureau Movares kiest voor Power PDF Advanced van Nuance om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten en veilig PDF documenten te kunnen gebruiken. Het innovatieve bureau moest geforceerd op zoek naar een alternatief voor Acrobat X, omdat er voor dit product sinds eind 2015 geen security updates meer beschikbaar kwamen. Na een pilot met vier verschillende producten kwam Nuance Power PDF Advanced als beste uit de bus en leverde de overstap ook een financiële besparing op.

Met Power PDF Advanced maakt Nuance het voor Movares mogelijk de bedrijfsprocessen soepeler te laten verlopen, wat een groot organisatorisch voordeel oplevert. Naast de voordelen betekent de overstap naar Power PDF Advanced een kostenbesparing van €130.000,- over een periode van 3 jaar in vergelijking met een bedrijfsbrede upgrade van Acrobat X naar Acrobat DC.

Power PDF biedt zakelijke gebruikers functionaliteit op enterprise-niveau en combineert gebruiksgemak, compatibiliteit en beveiliging. Functionaliteit wordt aangeboden via de vertrouwde en intuïtieve Microsoft Office ‘look-and-feel’, waarbij het ook hybride 2-in-1 laptops met Windows 10 ondersteunt, zoals de Microsoft Surface tablet.

Movares geeft over het gebruik van Power PDF de volgende reactie:

“De meeste werknemers konden er vlot mee werken, we hoefden geen cursussen te ontwikkelen. Ik heb alleen een aantal inloopsessies georganiseerd en de regiokantoren bezocht”, vertelt Wim Bulten, procesmanager ICT bij Movares. “Ik heb uitgelegd waarom we Acrobat door Power PDF Advanced hebben vervangen. Daarnaast heb ik de meerwaarde van Power PDF Advanced laten zien met een demonstratie van zo’n 15 functionaliteiten. Zo is de functie voor het makkelijk regelen van documentbeveiliging uiterst belangrijk.”

Lees meer over Movares en het gebruik van Power PDF Advanced in de volledige case study.

Rate this post

Print Friendly