HP heeft Veenman benoemd tot HP Platinum Partner, de hoogste status die partners van HP kunnen bereiken. Veenman is al vanaf 1994 partner van HP en had reeds de Gold-status bereikt. Het partnership heeft betrekking op printers en printeroplossingen. Zo werkt Veenman samen met HP binnen thema’s zoals Mobility, Workflow, Security en MVO. Met deze benoeming ontvangt Veenman het hoogste niveau van ondersteuning op het gebied van resources, marketing en support.

Dirk Olivier, directeur van Veenman: “Met HP hebben we al heel erg lang een intensieve relatie. De kroon op die relatie is de hoogste partnerstatus. Die status betekent voor onze klanten dat zij niet alleen bij Veenman terecht kunnen voor het brede printeraanbod en printoplossingen van HP, maar ook voor hoe we ze kunnen helpen met het beveiligen van hun printers en het veilig omgaan met printoplossingen – aspecten van security die vaak vergeten worden.

Veenman was destijds de eerste HP-partner in Nederland die contractuele printers en multifunctionals op basis van lease aanbood en daarmee de eerste stap zette naar Managed Print Services. Veenman is daarmee één van de grondleggers van klantontzorging op het gebied van print. Gedurende de afgelopen jaren is de samenwerking met HP geïntensiveerd met als doel klanten beter te kunnen bedienen bij het oplossen van hun printvraagstukken.

Edwin Rubens, HP Channel Sales Manager PC & Print: “HP is een partnerbusiness en de samenwerking met channel partners zit in ons DNA. Dat werd afgelopen maand nog beloond door marktonderzoeker Canalys, met een toppositie voor channel-tevredenheid in EMEA. De kracht van de Channel Partners staat gelijk aan de kracht van HP; Veenman als HP MPS Print partner is hier een mooi voorbeeld van. Veenman en HP werken al meer dan 20 jaar intensief samen aan het ontzorgen van klanten, waarbij HP als internationale printleverancier de krachten bundelt met een lokaal zeer ervaren documentmanagementspecialist. Maximale flexibiliteit voor de klant, lokale dekking in Nederland en een innovatieve kennispartner maken Veenman tot een hele prettige partner om mee te werken!”

 

Rate this post

Print Friendly