Een adviescommissie met experts uit de branche begeleidt Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign die plaatsvindt op 14, 15 en 16 maart 2017 in Evenementenhal Gorinchem. Evenementenhal steekt veel energie in het versterken van deze commissie om zo de lat voor dit grootste grafische en sign evenement van 2017 nog hoger te leggen.

Commercieel Directeur van Evenementenhal Rens Evers: “Juist in deze tijd waar veel online gebeurt, is de beurs één van de weinige momenten dat exposanten veel (potentiële) klanten kunnen spreken en bezoekers (nieuwe) technologieën kunnen zien. In één tot drie dagen zijn op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign alle noviteiten en innovatieve ontwikkelingen te zien en is iedereen te ontmoeten uit de branches. Daarom is het goed om te zien dat het evenement breed wordt gedragen door vertegenwoordigers uit de branches.”

De nieuwe leden van de adviescommissie zijn:

– Productmanager Wide format, Nadine Schoenmakers van Canon

– Managing Director, Wouter Derichs van Sanders Group

– Manager Business Development, Huib Kolen van Ricoh Nederland

– VKGO-voorzitter Toob Alers

In de commissie zitten al Sibon, Renz, Claussen en Blokboek.

De eerste vergaderingen zijn geweest en de nieuwe commissieleden hebben duidelijk gemaakt de beurs met alle mogelijke middelen te steunen. Voor Canon en Ricoh is het deelnemen aan een vakbeurs van groot belang. Huib Kolen: “We hebben een beurspartner nodig die meedenkt over de beleving die de bezoeker krijgt, zodat hij graag in zijn auto stapt om naar die beurs toe te gaan. Wat ik waardeer is de laagdrempeligheid van deze beurs. De investering is voor de exposant en bezoeker interessant. Je haalt de investering in deze beurs er snel uit en dat geldt ook voor de bezoekers.”

Tweejaarlijks evenement

Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign is een tweejaarlijks evenement waar tijdens de vorige editie 15.000 bezoekers de 225 stands bezochten. De organisatie verwacht gezien het groot aantal inschrijvingen op dit moment de cijfers van 2015 te overtreffen. Rens Evers: “Een vakbeurs is beleving en emotie. En als je dan ziet dat Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign er gewoon weer staan volgend jaar met al zijn techniek en het brede beurspubliek dat erop afkomt. Dan is het gaaf om er te zijn.”

Toob Alers: “Deze beurs is een absolute must voor elk zichzelf respecterend grafisch bedrijf en toeleverancier in Nederland en België. Het is niet alleen dat je er machines, materialen ziet en collega’s tegenkomt; deze beurs geeft je inspiratie en energie waardoor je gewoon weer twee jaar vooruit kunt.”

Openingstijden en aanmelden

Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign vinden plaats op 14, 15 en 16 maart 2017 in Evenementenhal Gorinchem. Beide beurzen zijn op deze dagen geopend van 13.00 tot 21.00 uur.

Meer informatie:www.evenementenhal.nl/grafisch of www.evenementenhal.nl/sign.

Rate this post

Print Friendly