Per 1 januari 2017 treedt Olaf Hendriks (44) in dienst bij Ascom als Managing Director Benelux. Hendriks behaalde een bachelor in Technical Business Administration en hij vulde zijn opleiding aan met diverse trainingen in leiderschap, projectmanagement en verkoop. Hendriks heeft een succesvol verleden binnen Sales en Business Development in de markt voor gezondheidszorg bij IBM, Getronics en sinds 2007 bij PinkRoccade.

De huidige Managing Director Co Hoonhoud (58) verlaat Ascom per 1 februari 2017. Hoonhoud heeft een lange geschiedenis binnen Ascom, die teruggaat tot 1984 toen hij bij het toenmalige Nira Nederland BV in dienst trad als de verantwoordelijke manager voor de Financiële en Service Administratie. Zijn daaropvolgende rollen waren respectievelijk Directeur Finance & Controlling (lid MT) en van 2002 tot heden Managing Director.

“Het Executive Committee is verheugd over de aanstelling van Olaf Hendriks als de nieuwe Managing Director Benelux. Hij is een sterke persoonlijkheid die veel kennis heeft van de gezondheids- en IT-markt, waar hij zijn sporen ruim heeft verdiend. Hij zal Ascom Benelux naar de toekomst begeleiden, met een sterke focus op IT binnen de gezondheidszorg en mobiel workflow management”, aldus Holger Cordes, CEO van Ascom. “Uiteraard willen we ook Co Hoonhoud bedanken voor zijn vele succesvolle jaren in dienst van Ascom. We wensen hem het allerbeste voor de toekomst.”

1632

Olaf Hendriks

Rate this post

Print Friendly