Panasonic lanceert twee snelle A3-scanners voor grote volumes. Deze zijn speciaal ontworpen om bij grote organisaties de efficiëntie van het scannen en de productiviteit te verhogen. Beide scanners, de KV-S8127 en de KV-S8147, beschikken over zeer hoge scansnelheden met respectievelijk 120 en 140 pagina’s per minuut. Bovendien zijn ze uitgerust met productiviteitsverhogende functies zoals automatische voorbeeldweergave, automatisch opnieuw scannen, software voor gecentraliseerd beheer op afstand en ingebouwde beeldverwerking. 

De modellen bevatten een automatische documentinvoer met een hoge capaciteit, die dubbelzijdig scannen van grote volumes in één bewerking mogelijk maakt. Ze kunnen tot 750 bladzijden A4-formaat en 500 bladzijden A3-formaat in een bewerking scannen. Ook kunnen documenten van verschillende dikte, formaat en lengte snel, nauwkeurig en gelijktijdig worden gescand. Daardoor is het niet meer nodig het papier handmatig te vervangen en de marges steeds opnieuw in te stellen.

kv-s8147_01

Carlos Osuna, Panasonic Marketing Manager voor Communication Solutions, legt uit: “Bij Panasonic weten we welk potentieel dergelijke modellen hebben als het gaat om het verbeteren van bewerkingen. Wij noemen dat ‘de kracht van meer’. De snelheid, het scanvolume en de betrouwbaarheid van een scanner leveren namelijk tijdwinst, efficiëntie en dus meer productiviteit op binnen uw organisatie. De KV-S81-serie biedt uw bedrijf meer.”

Beide modellen hebben een dagelijkse duty cycle van 100.000 pagina’s en bevatten rollen met een levensduur tot 600.000 pagina’s. De hardware is uiterst betrouwbaar en bovendien zijn de scanners eenvoudig te onderhouden. Daarmee zijn de modellen bijzonder duurzaam zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Ga voor meer informatie over de Panasonic Communication Solutions naarhttp://business.panasonic.nl/communication-solutions/.

Rate this post

Print Friendly