Pondres heeft recentelijk zijn strategie herijkt om zowel fysiek als digitaal zorg te dragen voor het volledige klantcommunicatieproces. Begin 2016 volgde daarom een splitsing naar twee Business Units: één daarvan richt zich op de markt van digitale dienstverlening, de andere op de markt van print, mail en fulfilment. Op 1 november 2016 is Raymond Cools aangesteld als Business Unit Directeur van deze laatste unit.

Raymond Cools is 56 jaar en heeft een jarenlange ervaring op zowel het logistieke als het operationele vlak. Zo heeft hij achttien jaar in diverse functies bij Campina gewerkt, waaronder als manager Logistiek. Daarna is hij bij Audax aan de slag gegaan, waar hij de gehele logistieke operatie gemechaniseerd en geoptimaliseerd heeft. In zijn laatste functie was hij als directeur eindverantwoordelijk voor Audax, Media Logistics. Zeker in de dynamische markt van Print, Mail en Fulfilment zijn Raymonds kennis en ervaringen van grote toegevoegde waarde.

In zijn nieuwe rol als eindverantwoordelijke voor de Business Unit PMF zal Raymond Cools de bestaande dienstverlening voor klanten nog verder uitbouwen. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn kwaliteit, kwantiteit, doorlooptijd en een optimale inzet van recente investeringen. Het vernieuwde printpark, met onder andere nieuwe closed-loop-couverteermachines en de VC60000, een rotatieve inkjetprinter, biedt immers ongekende mogelijkheden op het gebied van personalisatie en grafische kwaliteit. Een welkome ontwikkeling met het oog op de steeds veranderende communicatiebehoeften van de eindklant.

“Pondres ken ik al heel lang,” vertelt Raymond, “En het sprak me altijd al aan als een familiair en tevens professioneel bedrijf. Pondres heeft prachtige klanten om voor te werken en ik kijk er dan ook erg naar uit om het bedrijf op print-, mail- en fulfilmentgebied naar het volgende niveau te tillen voor onze klanten. Dit gaan we doen door bestaande processen verder te stroomlijnen en nieuwe processen efficiënt te implementeren. Al met al een mooie uitdaging, die ik graag aanga bij Pondres.”

Rate this post

Print Friendly