Luc Dammann is door Adobe aangesteld als Managing Director van Zuidwest-Europa. Dit is een belangrijke regio voor Adobe en omvat de Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

1629

Dammann is aangesteld om de groei van Adobe in deze regio te stimuleren. Daarnaast is het zijn taak om de positie van Adobe als de drijvende kracht achter de digitale transformatie van bedrijfsklanten te versterken, zodat zij voordeel kunnen halen uit de unieke propositie van Adobe Marketing Cloud, Creative Cloud en Document Cloud. Hij heeft hiervoor een team van meer dan vijfhonderd mensen tot zijn beschikking, verspreid over de hele regio. Hij rapporteert aan Garrett Ilg, Head of Global Enterprise Sales & President van Adobe EMEA.

Luc Dammann heeft meer dan twintig jaar ervaring opgedaan in IT en software, met name in de markt voor bedrijfssoftware. Hij treedt in dienst bij Adobe na meer dan tien jaar te hebben gewerkt voor HP/Hewlett Packard, waar hij als Vice President verantwoordelijk was voor de Franse softwaredivisie en deel uitmaakte van het dagelijks bestuur.

Hij leidde als hoofd van HP Software Frankrijk meer dan vier jaar lang verschillende succesvolle transformaties. Met zijn team realiseerde hij wereldwijd de grootste groei in SaaS- en mobiliteitsoplossingen, en een leidende positie in de Franse markt op het gebied van private cloud. Hierdoor werkte hij nauw samen met veel klanten in verschillende industrieën en was hij een partner in hun transformatie.

Hiervoor bekleedde Luc Dammann verschillende management- en commerciële functies in Frankrijk en de rest van Europa, voor grote softwareverkopers en startups, in sectoren zoals CRM, eCommerce, IT Management en Big Data.

Hij heeft een MBA in Marketing van de Universteit Laval in Quebec en een BA in Financiën van de hogeschool voor Commercie Audencia in Nantes.

Adobe benoemt Luc Dammann tot Managing Director van Zuidwest-Europa
3 (60%) 1 vote

Print Friendly