IDC Marketscape noemt Ricoh als leider in de wereldwijde markt voor inkjet productiesystemen. Het onlangs verschenen rapport IDC MarketScape: Worldwide High-Speed Inkjet Press 2016 Vendor Assessment belicht de sterke punten van Ricoh die aan de basis liggen van haar succes in de markt voor rotatieve productiesystemen. Zo bestempelt het rapport Ricoh’s brede productportfolio en support voor een breed scala aan oplossingen en toepassingen als de belangrijkste sleutels voor succes.

Het rapport maakt ook melding van Ricoh’s focus op het aanbieden van diensten, waarbij het bedrijf haar expertise, ervaring en trainingsaanbod inzet als onderscheidende factoren. IDC schrijft Ricoh’s leiderspositie toe aan innovatie die tot uiting komt in haar 200 wereldwijde patenten op het gebied van inkjet.

Sander Sondaal, Director Production Printing bij Ricoh Nederland: “Ons succes is te danken aan ons inzicht in de behoeften van de klant en het feit dat wij de producten en ondersteuning aanreiken die ze nodig hebben. We weten dat duurzaam succes alleen mogelijk is met de beste mensen, processen en technologieën. De IDC MarketScape erkenning bevestigt dat we het goed aanpakken.”

Rate this post

Print Friendly