Software-updates en functionele verbeteringen van de C60/C70 Kleurenprinter van Xerox bieden nieuwe mogelijkheden voor printomgevingen van elke omvang. Grafimediabedrijven, printshops, MKB-bedrijven, printfaciliteiten (repro’s) binnen ondernemingen, fabrieken en (financiële) instellingen, zijn dankzij de verbeteringen in staat flexibeler om te gaan met diverse substraten en krijgen een verbeterde afdrukkwaliteit.

Nieuwe functies en verbeteringen zijn onder meer:

  • Beter beheer van papier en papiergewicht Nieuwe functies maken het eenvoudig om een nog breder scala aan substraten te verwerken, waaronder lichtgewicht papier (60 g/m²) dat vaak wordt gebruikt voor het verlagen van de porto- of koerierskosten en zwaarder en uitdagender materiaal (256 g/m² tweezijdig/300 g/m² eenzijdig) dat voor kaarten en uitnodigingen wordt gebruikt. De nieuwe Paper Catalogue, een online bibliotheek van materiaalkenmerken, maakt het mogelijk om nog sneller en eenvoudiger hoogwaardige toepassingen op basis van gecombineerd papier te ontwikkelen.
  • Verbeterde nauwkeurigheid en beeldkwaliteit De integratie van Simple Image Quality Adjustment (SIQA) maakt het mogelijk om complexe taken te registreren en ondersteunen, zoals het dubbelzijdig afdrukken van visitekaartjes. De verbeterde printer is daarnaast voorzien van een Closed Loop Process Controls-bewakingssysteem. Dit vertaalt zich in kwalitatief hoogwaardigere printprocessen die minder tussenkomst van de operator vereisen.
  • Verbeterde workflows en automatisering De printer is uniek in zijn soort dankzij nieuwe digitale front-end systemen zoals de FreeFlow Print Server. Deze bieden toegang tot nieuwe tools voor het beheer van productiekleuren. Het nieuwe EFI Fiery NX-station met Fiery QuickTouch-technologie is een primeur in de industrie en maakt hoogwaardig kleurbeheer van productiedrukwerk mogelijk op een printer op instapniveau.

“Klanten zullen de toegevoegde waarde van de verbeteringen van onze bekroonde kleurenprinter Xerox C60/C70 snel merken. Dat geldt met name voor de uitgebreide toepassingsmogelijkheden en de hogere productieniveaus”, aldus Yves Rummens, office business manager bij Xerox. “We hebben de compacte omvang en de instapprijs in stand gehouden, maar functies toegevoegd die tot dusver alleen werden aangetroffen in onze productieprinters voor het hogere segment.”

De Xerox C60/C70 Kleurenprinter is bekroond met de 2016 Buyers Laboratory Production Printer PRO-award vanwege zijn betrouwbaarheid en bovengemiddelde kleurstabiliteit op papier met en zonder coating. De verbeterde versie van de printer biedt nu een nog hogere nauwkeurigheid en een hogere flexibiliteit in papiersoorten.

De Xerox C60/C70 is met onmiddellijke ingang te bestellen. Klanten die reeds met een C60/C70 werken, kunnen de software en componenten upgraden om van de nieuwe functies en verbeteringen te profiteren.

Rate this post

Print Friendly