Canon, marktleider in imaging solutions, maakt vandaag de introductie bekend van de imageRUNNER ADVANCE C7500-serie. Met de drie modellen in deze nieuwe serie breidt Canon haar bekroonde imageRUNNER ADVANCE-productlijn verder uit.

De nieuwe multifunctionele A3 kleurenprinters (MFP’s) zijn ontworpen om aan te sluiten bij de eisen aan productievolume en kwaliteit binnen high-end kantooromgevingen. Tegelijkertijd moeten ze de totale kosten voor print binnen ondernemingen en organisaties helpen te verlagen.

Voortbouwend op het succes van de imageRUNNER ADVANCE C7200-serie zijn de imageRUNNER ADVANCE C7580i, imageRUNNER ADVANCE C7570i en imageRUNNER ADVANCE C7565i uitgevoerd met de nieuwste generatie van imageRUNNER ADVANCE-platform en brengen ze zowel printmanagement als inzetbaarheid naar het volgende niveau.

Dan Woodstock, projectmanager bij Canon Europe, zegt: “De imageRUNNER ADVANCE C7500-serie is uniek omdat het de hoogste kwaliteit combineert met een ongeëvenaarde en kosteneffectieve productiviteit. Nu voor ondernemingen geldt dat de waarde van gedrukte documenten toeneemt, is er een groeiende behoefte aan een superieure kwaliteit plus recht-toe-recht-aan functionaliteit. En dat is exact waarmee de C7500-serie zich onderscheidt. Deze nieuwe MFP’s leveren een maximale ROI en zorgen voor het beste binnen digitale workflows, terwijl de kosten proactief kunnen worden beheerd.”

Flexibiliteit en consistentie
Het nieuwe Canon-printplatform biedt de flexibiliteit om aan te kunnen blijven sluiten op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mobiel werken, connectiviteit, systeemintegratie, beveiliging, personalisatie, kostenbeheer en productiviteit. Het voorziet alle modellen uit de nieuwste imageRUNNER ADVANCE-reeks van dezelfde intelligentie. Dezelfde functies en mogelijkheden zijn daardoor op elk model beschikbaar en toegankelijk via een uniform touchscreen beeldscherm met smartphone-functionaliteit. Nieuwe updates van het platform actualiseren automatisch ook de eerder geplaatste multifunctionele printers uit de nieuwe generatie imageRUNNER ADVANCE-productlijn. Dit biedt organisaties meer consistentie in hun printerpark, zowel in het beheer als in het gebruik en het onderhoud.

Waardevolle investering
De C7500-serie maakt met een reeks aan afwerkingsopties op uiteenlopende media de volledige in-house productie van opvallende documenten mogelijk. Dankzij de betrouwbaarheid en het vermogen om zelfs in print-intensieve omgevingen telkens opnieuw indrukwekkende resultaten te produceren, vormt de C7500-serie een duurzame, waardevolle investering.

Om de productiviteit verder te verhogen, is de C7500-serie uitgerust met de nieuwste generatie van het imageRUNNER ADVANCE-platform – een platform dat consistent is met alle toekomstige apparaten. Dit staat garant voor intelligente documentworkflows en een intuïtieve gebruikersbeleving. De standaard meegeleverde Universal Login Manager-software biedt een unieke combinatie van authenticatie, functiecontrole bij personalisatie en rapportage op gebruikersniveau. De MFP’s kunnen ook worden geïntegreerd binnen de optionele uniFLOW-software om zo een enkelvoudige, gecentraliseerde solution te vormen voor gebruikerstoegang en monitoring van alle print- en scanactiviteiten binnen het gehele printerpark.

Gestroomlijnde, moderne workflows
De C7500-serie is ontworpen op basis van feedback van gebruikers en maakt het mogelijk binnen de gehele organisatie de efficiëntie te verhogen en het doorvoeren van verbeteringen te stimuleren. Met de nieuwste generatie van het imageRUNNER ADVANCE-platform zijn de MFP’s eenvoudig af te stemmen op de eisen binnen printomgevingen of op individuele workflows. Dit biedt gebruikers alle functies om de documenten op kosteneffectieve wijze te produceren en verspilling te minimaliseren.

Dankzij hun naadloze integratie met bedrijfsapplicaties en cloud ecosystemen stellen de MFP’s in de C7500-serie ondernemingen in staat om de productiviteit van hun medewerkers te verhogen door vanaf elke locatie en op elk gewenst moment te kunnen werken. De C7500-serie garandeert een directe inzetbaarheid binnen bestaande bedrijfsprocessen en mobiele werkomgevingen.

De imageRUNNER ADVANCE C7500-serie is uitgevoerd met een reeks indrukwekkende beveiligingsfuncties en vereenvoudigt niet alleen het beheer van beveiligingsinstellingen, maar vergroot ook de ondersteuning van de gebruikers. Door de gecentraliseerde bewaking van de printerinstellingen worden IT-managers en beheerders ontlast en beschikken ondernemingen over een MFP die kan worden ondersteund door het bestaande interne beveiligingsbeleid. Om organisaties te beschermen tegen datalekken versleutelt de HDD Encryption-functie automatisch de gegevens die in de MFP zijn opgeslagen.

De imageRUNNER ADVANCE C7500-serie is vanaf 1 november in heel Europa leverbaar.

Rate this post

Print Friendly