De eerste customisable printerserie van Ricoh, de SP 150-serie, is sinds kort verkrijgbaar. Door het zeer compacte formaat en dankzij het stijlvolle design, misstaat deze complete A4 zwart-wit printer niet op kantoor of op de thuiswerkplek. Een leuke extra feature: de cover van deze printer is te personaliseren.

De SP 150-serie is een nieuwe, slimme en complete A4 multifunctionele printerserie. Ondanks het zeer compacte formaat, is de printer een volwaardige toevoeging op de werkplek op kantoor of thuis. Snel printen, kopiëren en scannen is mogelijk dankzij de aansturing via wifi of vaste internetverbinding, bediening via tablet of smartphone en dankzij het intuïtieve, gebruiksvriendelijke virtuele bedieningspaneel. Daarnaast zijn besturingsprogramma’s eenvoudig te installeren, waardoor de printer vanuit de doos vrijwel direct gebruikt kan worden.

De SP 150-serie biedt door zijn gestroomlijnde design de mogelijkheid voor personalisatie; zo kunnen gebruikers kiezen voor een uitvoering voorzien van hun eigen exclusieve, gepersonaliseerde ontwerp. Op kantoor kunnen zo communicatieboodschappen onder de aandacht worden gebracht, en op de werkplek thuis kan de printer naar eigen smaak worden uitgevoerd.

Virtueel bedieningspaneel
Met de draadloze technologie en het virtuele bedieningspaneel die als app te downloaden is in de app stores, wordt de productiviteit verhoogd. Zo is onderweg printen bijvoorbeeld mogelijk. Het virtuele bedieningspaneel is daarnaast beschikbaar op het bureaublad van de gebruikers’ computer en kan in combinatie met alle printers en MFP’s van de SP 150-serie worden gebruikt.

Jeroen Huijbregts, Product Marketing, Ricoh Nederland zegt: “Waarom zou een MFP of printer vandaag de dag qua uitstraling niet aansluiten bij alle stylish vormgegeven mobiele devices? De
SP 150-serie is ontwerpen vanuit de behoeften van thuiswerkers en medewerkers in kleinere kantoren; hun printers moeten eenvoudig te bedienen, toegankelijk, snel en betrouwbaar zijn.”

Ricoh’s brede productportfolio is geschikt voor alle marktsectoren en biedt aantrekkelijke partnerprogramma’s voor resellers. Hierdoor kunnen partners een gebalanceerd portfolio aanbieden.

Meer informatie: www.ricohsp150.com
Bekijk de video: https://www.youtube.com/watch?v=Vs1R-OwAY2M&list=PL9CD07A48CD57D92B&index=9
High res fotomateriaal: https://we.tl/rw2cy0yTLh

Rate this post

Print Friendly