Om een einde te maken aan tijdrovende handmatige processen en om bedrijfsprocessen meer te stroomlijnen introduceert Xerox de nieuwe DocuMate® 3125-scanner. De scanner helpt het werken zelf makkelijker te maken door het digitaliseren van bedrijfskritische informatie en deze vervolgens automatisch door te sturen naar de juiste afdeling of medewerker. Het resultaat is optimale productiviteit van de kantoormedewerker.

Nieuwe functionaliteiten De Xerox DocuMate 3125-scanner levert snellere prestaties dan zijn voorganger. Met scansnelheden tot 40 pagina’s per minuut, 70 afbeeldingen per minuut bij dubbelzijdig bedrukte vellen en automatische documentinvoer met ruimte voor 50 pagina’s, kunnen werknemers snel A4-documenten, geplastificeerde kaarten en formulieren in digitale bestanden omzetten. De hoge scansnelheid en kleine omvang van het apparaat maken de DocuMate 3125 de ideale oplossing voor het MKB en werknemers die vanuit huis werken.

De scanner biedt gebruikers de mogelijkheid om documenten veilig op te slaan op een pc of ze met een simpele muisklik rechtstreeks naar de cloud te verzenden. Zo kan een verzekeringsbedrijf op eenvoudige wijze claims scannen en automatisch geleiden naar de claim afdeling voor directe verwerking. Deze mogelijkheden maken een einde aan lastige en arbeidsintensieve taken. Medewerkers houden hierdoor meer tijd over voor hun kerntaken.

“De digitale transformatie laat zich in elke sector gelden. Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om oplossingen te vinden voor het digitaliseren van documenten zodra die de kantoor workflow binnenkomen”, aldus Walt Thinfen, bestuursvoorzitter en CEO van Visioneer®, het bedrijf dat de Xerox DocuMate-scanners vervaardigt. “De betrouwbare en gebruiksvriendelijke DocuMate 3125-scanner biedt alles wat nodig is om organisaties te helpen met het digitaliseren, beheren en beveiligen van bedrijfskritische informatie.”

Naadloze integratie De geavanceerde en gecertificeerde TWAIN™- en ISIS®-drivers van de DocuMate 3125 zijn compatibel met pc’s en Macs. Dit stelt werknemers in staat om de scanner te gebruiken in combinatie met honderden softwareoplossingen voor enterprise content management (ECM) en document image management (DIM) ter verbetering van het documentbeheer. De scanner integreert eenvoudig met de bestaande technologische infrastructuur van bedrijven. Bovendien corrigeert de scanner de kwaliteit van afbeeldingen om ervoor te zorgen dat alle gedigitaliseerde documenten er feilloos uitzien en optimaal leesbaar zijn.

Beschikbaarheid De Xerox DocuMate 3125-scanner is per direct verkrijgbaar via erkende Europese resellers.

Rate this post

Print Friendly