• Lexmark is door IDC gepositioneerd als leider voor document workflow services in het ´IDC MarketScape: Worldwide Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment Report´.1
  • Het is het vijfde jaar op rij dat Lexmark wordt aangewezen als leider in de IDC MarketScape-rapporten. Deze brengen managed print en document services en hun ontwikkeling tot document workflow services in kaart.
  • Het rapport analyseert de strategieën en vaardigheden van bedrijven die document workflow services aanbieden.
  • IDC MarketScape meldt: “Lexmark heeft een brede reeks van maatoplossingen ontwikkeld. Van alle beoordeelde leveranciers beschikt het over het meest diverse aanbod van branchespecifieke software-oplossingen. Lexmark ondersteunt dit aanbod door diepgaande branche-expertise die het bedrijf in de loop van jaren heeft ontwikkeld.”
  • Onderscheidende punten van Lexmark zijn volgens het rapport “een breed productaanbod, een focus op oplossingen voor de front office, het vermogen om zich aan te passen aan de marktdynamiek, branche-expertise, interoperabiliteit en wereldwijde consistentie.”
“Lexmark kan een beroep doen op zijn branche-expertise, brede productaanbod, innovatiedrift en aanpassingsvermogen om een oplossing te bieden voor pijnpunten van klanten”, aldus Steven Burford, general manager van Lexmark Benelux. “Het feit dat we in de IDC MarktScape worden genoemd als leider in document workflow services onderstreept en versterkt onze toewijding aan klanten.”
Meer informatie:
Rate this post

Print Friendly