Canon Europe, marktleider in imaging solutions, kondigt vandaag haar nieuwste i-SENSYS multifunctional printers aan: de i-SENSYS MF230- en MF240-serie. Deze MFP’s gaan zowel de succesvolle MF210- als de bekroonde MF220-serie vervangen.  De nieuw ontworpen modellen hebben een lager energieverbruik en spelen in op de behoeften van thuisgebruikers, kleine ondernemingen en werkgroepen met een flexibele MFP-oplossing.

De zes nieuwe All-in-One zwart-wit MFP’s zijn de i-SENSYS MF231, i-SENSYS MF232w, i-SENSYS MF237w, i-SENSYS MF244dw, i-SENSYS MF247dw en de i-SESNYS MF249dw. Deze modellen zijn uitgerust met nieuwe functionaliteit en vormen voor Canon-partners een uiterst efficiënt printerportfolio met MFP’s die gemakkelijk zijn te integreren binnen de bestaande workflows van klanten.

Meer flexibiliteit binnen en buiten de werkomgeving

Omdat steeds meer ondernemingen technologie eisen die onderweg kan worden gebruikt, stelt de nieuwe i-SENSYS-serie partners in staat volledig aan te sluiten bij de wensen van hun klanten met ‘mobile ready’-technologie, zoals Mopria™ (Android), Apple AirPrint, Google Cloud Print en de Canon PRINT business-app. Beide i-SENSYS-series bieden ook geavanceerde Wi-Fi-connectiviteit. Gebruikers kunnen naar keuze rechtstreeks verbinding met de printer maken vanaf hun smartphone* of via een netwerkverbinding – afhankelijk wat op dat moment gemakkelijk of praktisch is voor medewerkers, bezoekers of cliënten.

De MF Scan Utility van de i-SENSYS MF230 end MF240 zorgt voor een snelle en kosteneffectieve benadering van digitaal delen. De i-SENSYS MF247dw en MF249dw houden het tempo van de moderne werkomgeving bij door – zonder dat een pc nodig is – gebruikers in staat te stellen hun documenten rechtstreeks vanaf het apparaat te scannen en te verzenden naar een e-mailadres of netwerkbestemming.

Beheer op afstand

Zowel de i-SENSYS MF230- als MF240-serie is ontworpen om de mogelijkheden voor beheer op afstand verder te verbeteren. IT-managers maken gebruik van de voor mobiel printen geoptimaliseerde RUI (Remote User Interface*) en deze kan verder worden uitgebreid voor monitoring en beheer van een printerpark. Hiermee ondersteunen de MFP’s een centraal beheerde solution en geven ze ondernemingen toegang tot printerinformatie. Dit maakt het mogelijk om diensten aan te bieden die voor toegevoegde waarde zorgen, van diagnose op afstand tot just-in-time levering van toner. Daarnaast zijn de i-SENSYS MF230 en MF240 modellen geschikt voor industriestandaards op het gebied van beveiliging en zorgen ze met hun verbeterde compatibiliteit voor een eenvoudige integratie binnen bestaande kantooromgevingen.

Snelheid en efficiency

Door snelle zwart-wit printsnelheden van 23 ppm bij de i-SENSYS MF230-serie en 27 ppm bij de i-SENSYS MF240-serie te combineren met een grote papiercapaciteit van 250 vel, produceren Canon’s nieuwste i-SENSYS MFP’s hoogwaardige prints en zijn ze breed inzetbaar. Beide i-SENSYS-series zijn uitgerust met Quick First-Print-technologie om bijna direct te kunnen printen en voor verdere verhoging van de efficiency op kantoor kan de i-SENSYS MF240-serie ook dubbelzijdig printen.

Lager energieverbruik

De i-SENSYS MF230- en MF240-serie zijn ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt en helpen ondernemingen de invloed op het milieu tot een minimum te beperken. De instellingen voor energiezuinig printen ondersteunen gebruikers om op energie te besparen en ook een nieuw toegevoegd ECO-rapport helpt bij het bewaken van papier- en energiegebruik. Naast de Auto Off en Sluimer modi bieden de i-SENSYS MF230- en MF240-modellen een milieubewuste manier van recycling van Canon’s All-in-One-cartridges via het gerenommeerde recyclingprogramma voor Canon-cartridges.

Anil Jagpal, European Marketing Manager bij Canon Europe, zegt: “Onze partners zien de behoefte aan MFP’s die kleine ondernemingen in staat stellen flexibel te werken op een manier die zowel duurzaamheid als productiviteit stimuleert. De verbeterde i-SENSYS MF230- en MF240-serie bieden resellers niet alleen een concurrerend product, maar stellen partners ook in staat de eindgebruiker een probleemloze, milieuvriendelijke en efficiënte printbeleving te bieden die een constant hoge printkwaliteit garandeert.”

De i-SENSYS MF230- en MF240-serie zal vanaf november in heel Europa verkrijgbaar zijn via Canon-verkoopkantoren en geselecteerde partners.

* De MF231 biedt geen Wi-Fi-mogelijkheden of interface voor gebruik op afstand.
** Uitsluitend de volgende modellen: i-SENSYS MF237w, MF247dw en MF249dw

Canon introduceert nieuwe serie i-SENSYS MF230 en MF240 MFP’s
3 (60%) 1 vote

Print Friendly