Sinds 3 oktober is Multicopy weer terug in Hilversum. Ondernemers Aina Cooke en Anneke van Roemburg openden aan de Emmastraat 11 Multicopy The Communication Company. Allround communicatieondersteuners voor het mkb.

Aina Cooke: “We zijn niet meer de drukker en copyshop van vroeger. Natuurlijk drukken en printen we nog steeds, maar we doen zoveel meer. We adviseren, ontwerpen, maken en regelen eigenlijk alles op het gebied van eigentijdse communicatie. Van huisstijl tot gevelreclame, van website tot apps, van direct mailings tot e-mailcampagnes, van autoreclame tot bedrijfskleding en promotionele artikelen. Dat doen we primair voor kleine en middelgrote bedrijven. Dus ook in kleine oplagen en binnen elk budget.”

Totaaloplossingen

Anneke van Roemburg: “Er is de laatste jaren heel veel veranderd als het om communicatie gaat. Wij maken al die nieuwe communicatievormen breed bereikbaar als een totaaloplossing. We regelen het allemaal. Of het nu gaat om beter opvallen tussen concurrenten, het vinden van nieuwe klanten of het krijgen van meer business van bestaande klanten.”

Aina Cooke, die eerder in Engeland een eigen grafisch bedrijf had: “Het is goed om weer terug te zijn in Hilversum. Sinds jaar en dag was Multicopy hier actief tot het overlijden van de vorige ondernemer. Het heeft even geduurd, maar nu zijn we er weer. Met heel veel nieuwe diensten en vooral ook een erg grote ambitie. Want als het onze klanten goed gaat, dan gaat het ook met ons goed.”

Multicopy The Communication Company zit aan de Emmastraat 11. Meer weten over wat ze allemaal kunnen en doen? Kijk op www.multicopy.nl/hilversum.

Rate this post

Print Friendly