XA is volop in beweging. De specialist in documentoplossingen uit Amersfoort heeft sinds 1 september 2016 een directieverandering ondergaan. Maarten van der Klis treedt sindsdien op als algemeen directeur, Martijn Jansen als commercieel directeur. Marco Temperilli blijft financieel directeur. De nieuwe koers wordt direct ingezet met een aangescherpte propositie en nieuwe website.

Maarten van der Klis: “Wij geloven dat het vinden en delen van informatie veel makkelijker kan, voor organisaties en voor de mensen die er werken. Daarom helpen wij met documentoplossingen in elke vorm. Van hardware, software, consultancy tot en met office supplies. Onze focus ligt steeds meer op totaaloplossingen. De directieverandering is voor ons een logische stap om dit te ondersteunen. Mede door de overname van DH Group Apeldoorn, die zorgt voor een versnelde groei binnen het bedrijf.

Het stelt ons in staat om klanten nog beter te bedienen en om samen het maximale resultaat te behalen. Uiteindelijk leidt dit ertoe dat wij per 1 januari 2017 een fusie gaan doorvoeren tussen alle XA disciplines. XA Apeldoorn/DH Group, XA Document Solutions, XA Graphic Solutions en XA-Ware gaan vanaf dan gezamenlijk verder onder de naam XA. De intensieve samenwerking met Xerox blijven we doorzetten. Wij gaan op deze manier als directie vol vertrouwen de toekomst in.”

De website is ingericht om de nieuwe koers en propositie te ondersteunen en om ondernemers te helpen om informatiestromen te optimaliseren. “Op de nieuwe website staat beschreven hoe wij dit doen, vertellen klanten hun verhaal en delen we kennis over het organiseren van informatiestromen om zo het maximale resultaat te behalen uit bedrijfsprocessen,” aldus Maarten van der Klis.

De nieuwe webs

 

Rate this post

Print Friendly