PFU (EMEA) Ltd., dochteronderneming van Fujitsu, lanceert het Imaging Channel Program: een nieuw partnerprogramma dat resellers inzicht, expertise en incentives geeft, waarmee ze profiteren van de dynamische scanningmarkt. Het Imaging Channel Program geeft partners toegang tot een educatie- en certificeringsprogramma. Hiermee zijn ze in staat hun concurrentiepositie aan te scherpen en nieuwe markten te openen, waardoor ze groeimogelijkheden kunnen benutten en zich met hun business kunnen onderscheiden. Het innovatieve certificeringsprogramma maakt van resellers betrouwbare experts op het gebied van Fujitsu’s scannerassortiment en geeft ze diepgaand inzicht in marktontwikkelingen, zoals samenwerkings-, documentmanagement-, mobiliteits- en cloudoplossingen.

Naast uitgebreide training, certificering en ondersteuning geeft het Imaging Channel Program resellers ook toegang tot de beloningsregeling ‘Imaging Rewards’. Partners kunnen op verschillende manieren punten verdienen, bijvoorbeeld door het verkopen van Fujitsu-producten of -diensten, het behalen van certificeringen, deelname aan Fujitsu-evenementen en -promoties, of door collega’s en partners voor het programma aan te brengen. Imaging Reward is via www.imaging-channel-program.com bereikbaar voor nieuwe en bestaande partners.

Met toegang tot speciale acties en een sales-lead-pijplijn biedt het Imaging Channel Program partners ook uitgebreide ondersteuning bij sales en marketing. Deze brede ondersteuning – waaronder logo’s van Fujitsu-specialisten, gefinancierde casestudy’s, co-marketingovereenkomsten en MDF – stelt partners in staat hun sales te maximaliseren.

Imaging Channel Essentials-app

PFU introduceerde daarnaast de Imaging Channel Essentials-app. Deze app is een hulpmiddel voor leden van het Fujitsu Imaging Channel Program. Partners hebben met de app snel toegang tot informatie over PFU producten, prijzen en een scala aan spannende mogelijkheden om hun bedrijf op te bouwen. Ze krijgen hiermee ook toegang tot de nieuwste Imaging Rewards informatie, met inbegrip van hun puntensaldo, de details van de beloningen, en bonuspuntpromoties. Nieuwe leden kunnen via de app toegang aanvragen voor het Fujitsu Imaging Channel Program:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pfu.ice

“In het digitale tijdperk is documentmanagement voor bedrijven een grote uitdaging”, zegt Mike Nelson, vicepresident Marketing van PFU (EMEA) Ltd. “Met het Imaging Channel Program-platform zijn onze partners in staat hun klanten te begeleiden tijdens hun digitale transformatie.”

Neil Walker, senior manager Channel Marketing bij PFU (EMEA) Ltd.: “Door steeds grotere mobiliteit en meer vraag naar samenwerkings- en cloudoplossingen is het scanninglandschap aan het veranderen. Met ons nieuwe partnerprogramma staan we aan het front van deze ontwikkelingen. Dankzij de combinatie van toonaangevende technologie en het Imaging Channel Program zetten we een nieuwe standaard in de sector, waarmee onze partners het volledige potentieel van digitalisering kunnen benutten – zowel met hun bestaande als met hun potentiële klanten.”

PFU-partners profiteren van groeimogelijkheden met nieuw Imaging Channel Program
5 (100%) 1 vote

Print Friendly