Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Quadira, Nederlands specialist op het gebied van output management en elektronisch factureren. Veenman gaat Advanced-Forms van Quadira leveren, inclusief advies en support. Met Advanced-Forms kunnen organisaties hun formulieren en facturen van diverse ERP-applicaties gemakkelijk aanpassen met bijvoorbeeld eigen logo’s, gepersonaliseerde aanbiedingen en leveringsvoorwaarden. Daarnaast draagt deze oplossing eenvoudig en snel zorg voor de juiste distributie.

Ruben Alebregtse, Directeur Finance & Control van Veenman: “We hebben voor de output management oplossing van Quadira gekozen. Het is een Nederlands bedrijf met diverse aansprekende internationale referenties, waaronder KPN, Q-Park en Vanderlande. De lijnen zijn kort en vragen die we hebben worden snel beantwoord. Met Advanced-Forms krijgen onze klanten grip op het laatste stuk van hun informatiestroom: de output van informatie, al dan niet digitaal. Het is een oplossing die makkelijk kan meegroeien en ook door de klant zelf helemaal is in te richten en te beheren. Hierdoor is ook de bewaking van de huisstijl zeer eenvoudig.”

Ruben Alebregtse, Directeur Finance & Control van Veenman met Hajo Kanters, Algemeen Directeur en eigenaar van Quadira.
Quadira is een internationale onderneming met kantoren in Nederland, België en Duitsland en is al ruim 15 jaar hét aanspreekpunt op het gebied van output management, e-factureren en digitaal archiveren. Het intern ontwikkelde product Advanced-Forms is een kosten- en tijdbesparende softwareoplossing voor output management. Quadira stelt organisaties wereldwijd in staat om eenvoudig en flexibel hun interne documentopmaak, -distributie en -archivering geheel naar wens te beheren.

“Veenman is een welkome uitbreiding van ons partnerkanaal. Het is een bedrijf met een duidelijke focus op het optimaliseren van informatiestromen en documentmanagement, op een manier die naadloos op onze visie aansluit. De landelijke klantondersteuning van Veenman met pre- en post-sales is voor ons van groot belang. Kortom, wij hebben in Veenman dé partner voor documentmanagement in de mkb-markt”, aldus Hajo Kanters, Algemeen Directeur en oprichter van Quadira.

Worsteling
In de praktijk ziet Veenman dat bedrijven worstelen met output management. Zo ervaren veel gebruikers van ERP-oplossingen als MS Dynamics NAV en AX problemen met formulieren-management. Voor het aanpassen van de lay-out en het toevoegen van logo’s, passende aanbiedingen en teksten moeten telkens dure ERP-experts worden ingeschakeld. Met Advanced-Forms is dat niet langer nodig. Bovendien verzorgt deze software naast het correct opmaken van formulieren ook de distributie via het juiste kanaal, digitaal en/of fysiek. Alle benodigde informatie haalt Advanced-Forms zelf uit het ERP-systeem. Een groot voordeel is dat hiervoor helemaal niets in de bronsystemen aangepast hoeft te worden.

Toepassingen
Veenman heeft Advanced-Forms zelf in gebruik en al bij enkele klanten geïnstalleerd. Een andere klant, in de foodsector, gebruikt de Advanced Forms overlay version voor het opmaken van documenten. De oplossing vangt de printopdrachten vanuit een AS-400 systeem af en de opdracht wordt vervolgens aangeboden aan een follow-me printqueue, zodat de medewerker die de printopdracht heeft gegeven het resultaat bij de dichtstbijzijnde MFP kan ophalen. Dankzij Advanced-Forms heeft het bedrijf een groot aantal printers kunnen uitfaseren. Een andere klant gebruikt de design module van Advanced-Forms, nadat het bedrijf door een Microsoft Dynamics NAV upgrade alle formulieren opnieuw moest opmaken. Met behulp van Advanced-Forms kunnen de formulieren nu sneller en goedkoper worden gecreëerd.

Twee varianten
Er zijn twee varianten van Advanced Forms verkrijgbaar:

  • Overlay version: voor het zogeheten white paper printing. Deze versie werkt met elke willekeurige printer. Advanced-Forms voegt alle lay-out elementen toe (logo’s, voorwaarden, standaardteksten, aanbiedingen, etc.) en print deze op blanco papier. Dit zorgt voor uniformiteit (conform de huisstijl), minder fouten en voor veel tijdwinst dankzij het simpele beheer.
  • Full version: dezelfde functionaliteit als de Overlay-versie, aangevuld met de design-module voor het creëren van uw eigen documenten.
Veenman sluit partnerovereenkomst met Quadira
3 (60%) 1 vote

Print Friendly