Konica Minolta presenteert zijn nieuwe multifunctionele systeem, bizhub C558. Dit hoogwaardige A3-kleurensysteem is ontwikkeld om te voldoen aan de toekomstige vereisten die gepaard gaan met werkplekdigitalisering.

Het is nu meer dan ooit belangrijk om papieren documentverwerking aan te laten sluiten op systemen voor ECM (Enterprise Content Management, het beheer van bedrijfsinformatie). De bizhub C558 is uitgerust met een dubbele, snelle automatische documentinvoer om aan de vereisten van klanten te voldoen. Ultrasone sensors zorgen ervoor dat elk origineel wordt gescand of gekopieerd, ze maken de invoer van meerdere originelen mogelijk en verbeteren de beveiliging van het archiveringsproces.

“Efficiënte scan-functionaliteiten en andere functies zoals het verbeterde touchscreen of de verschillende verbindingsmogelijkheden maken van de bizhub C558 een ideaal netwerkapparaat voor digitale werkstromen – en een perfecte ondersteuning voor de IT-diensten van Konica Minolta die onze klanten ondersteunen in de overgang naar een digitale werkomgeving”, vertelt Robin Schieveen, Product Manager Office & Services bij Konica Minolta Business Solutions Nederland.

De nieuwe bizhub C558 vervangt de bizhub C554e en zorgt voor een hoge efficiëntie met een afdruksnelheid in kleur van 45 ppm. Het systeem maakt deel uit van een nieuwe reeks vernieuwende A3-kleurensystemen van Konica Minolta die binnenkort op de markt komen.

Rate this post

Print Friendly