Het is niet langer de vraag óf je meegaat in de digitale transformatie, maar hoe. Zowel publieke als private organisaties zien in dat het voor de efficiëntie en klanttevredenheid van essentieel belang is om informatie op papier te digitaliseren en te integreren in elektronische procesketens: ‘scan-to-proces’. Dit concept is een logische stap op weg naar betere en snellere bedrijfsprocessen. Documentscanners met cloudsoftware zorgen ervoor dat deze stap op een veilige manier wordt gezet.

Deze trend, en de manier waarop de wereldwijde digitale transformatie invloed heeft op de documentmanagementsector, staat ook centraal tijdens de Fujitsu Information Capture Conference 2016. Het thema van de zevende editie van dit evenement, dat op 12 en 13 september 2016 plaatsvindt in Londen, is ‘Digital Transformation – Managing Documents in the Digital Age’. Tijdens ICC7 staan vakgenoten stil bij de vraag hoe de branche deze trend in kan zetten voor extra business.

Dinsdag 13 september

Ook de tweede dag van ICC 2016 biedt plaats voor diverse interessante keynotes. Zo praat John Newton over de toekomst van de overheid, Mike Nelson verzorgt een conclusie en geeft zijn blik op de toekomst, en ten slotte geeft John Mancini vijf strategieën om de ‘digitale riptide’ te voorkomen. Vervolgens zijn er breakout-sessies over diverse onderwerpen. Uiteraard is er tussendoor en na afloop meer dan voldoende gelegenheid om te netwerken met vakgenoten, het Fujitsu-team en andere relevante partners.

Rate this post

Print Friendly